Η Ζέτα Μακρυπούλια αναλαμβάνει από του χρόνου το πρωινό στο Mega?Όλο το ρεπορτάζ...

16:45 29/1/2014 - Πηγή: TVNea
Το δίδυμο Κωστόπουλος με Μπαλατσινού τελικά δεν απέδωσε στα νούμερα τηλεθέασης.Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι σε σχέση με Λιάγκα και Σκορδά είναι δεύτεροι,αλλά και δύο πράγματα ακόμα.
Πρωτον η διαφορά μεταξύ των δύο προγραμμάτων είναι τεράστια και άλλοτε χαώδης.Επίσης την τρίτη ώρα της εκπομπής στα γενικά κοινά χάνει σε τέταρτα από την ενημερωτική εκπομπή του Skai με τον Γιώργο Αυτιά.

Μέσα στα Χριστούγεννα έγινε μία μεγάλη σύσκεψη,στην οποία
είχαν πέσει στο τραπέζι αρκετά θέματα,όπως η έξοδος κάποιων ανθρώπων από το πάνελ ή πίσω από τις κάμερες,αλλά και κάποια άλλη προσέγγιση στη θεματολογία.Δυστυχώς όμως το Mega τελικά δεν θα κάνει κάποιες αλλαγές,αφού θεωρεί ότι η κατάσταση δεν σώζεται.Έτσι θα πορευτούν με αυτά τα νούμερα.Μέχρι πότε όμως?

Όπως έχει γίνει γνωστό και από τη Δευτέρα το ¨Πρωινό Μου¨ θα ρίξει αυλαία πολύ νωρίς,δηλαδή κάπου στα μέσα προς τα τέλη,αντί για το τέλος Ιουνίου που αποχαιρετούν για καλό καλοκαίρι οι πρωινές εκπομπές.

Βέβαια το κακό δεν είναι αυτό,αλλά η απόφαση των Μεγκαλικών να μη δώσουν το πράσινο φως στην εκπομπή για δεύτερη χρονιά.Σύμφωνα με όλα αυτά που γράφονται και λέγονται οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν κάποιες επαφές με τη Ζέτα Μακρυπούλια και για τη πρωινή ζώνη.Δεν κάνει μόνο κουβέντες για αυτήν την εκπομπή,αλλά συζητά για το ¨Just the two of us¨,ένα μουσικό show που θα βγει του χρόνου το Νοέμβριο,αλλά και το ¨Modern family¨ που θα βγει σε ένα μήνα και κάτι.

Η Ζέτα Μακρυπούλια να σημειώσουμε πως κατά καιρούς είχε δεχθεί πολλές προτάσεις από τον Γιάννη Λάτσιο,ώστε να αναλάβει το πρωινό.Τότε αρνιόταν συνεχώς,όμως όπως δήλωσε και πρόσφατα στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά πλέον είναι θετική,αρκεί βέβαια οι συνθήκες να είναι κατάλληλες.

Μένει να δούμε τελικά αν θα κλείσει η συμφωνία.Πάντως τελικά αν γίνει αυτό η πρωινή ζώνη του καναλιού αλλάζει συνεχώς.Λογικά θα κοπούν τα gossip,οι συνεντεύξεις θα γίνουν πιο light,αλλά και ο χαβαλές που επικρατεί πια σε αυτές τις εκπομπές θα περιοριστεί εντελώς.

Υ.Γ Αυτά συν το γεγονός ότι η Ζέτα δεν είναι μανούλα,άρα δεν μπορεί να συγκινήσει τη νοικοκυρά,αλλά και το γεγονός ότι δεν βγάζει τη ζεστασιά που απαιτεί ένα τέτοιο πρόγραμμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα