Και άλλη μεταγραφή!Από Alpha σε Ant1!

16:00 18/9/2013 - Πηγή: TVNea
Δεν σταματούν οι τηλεοπτικές ειδήσεις και συγκεκριμένα οι τηλεοπτικές μεταγραφές.Έτσι αφού τελειώσαν οι huge μεταγραφές έρχονται σιγά σιγά οι πιο mini.Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε μετακίνηση από τον Alpha στον Ant1.

Πάμε να το πάρουμε από την αρχή:

Τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου η Ελένη Μενεγάκη
θα μας καλησπερίσει και πάλι μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Αυτές τις μέρες λοιπόν πρόκειται να οριστικοποιηθεί και ποιο θα είναι το παρεάκι της, τα πρόσωπα δηλαδή που θα είναι μέσα στην εκπομπή και θα σχολιάζουν μαζί με την Ελένη την επικαιρότητα.

Σίγουροι όπως εδώ και πολλά χρόνια είναι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ενώ και φέτος θα είναι μαζί της η Κατερίνα Ζαρίφη και την Αντωνία Καλλιμούκου. Βέβαια η Άσυ Μπήλιου θα λέει τις αστρολογικές προβλέψεις και ο Βασίλης Καλλίδης θα συνεχίσει να μαγειρεύει για τους τηλεθεατές της μεσημεριανής εκπομπής. Ωστόσο φέτος δεν θα είναι μαζί της το πρόσωπο που προσπάθησε να… μυήσει τη Μενεγάκη στην τεχνολογία.

Ο λόγος για τον Άλεξ Κάβδα που ξεκίνησε τη συνεργασία του με την «Ελένη» πριν από δύο χρόνια, αλλά τελικά δεν θα συνεχίσει για τρίτη φορά. Ωστόσο φαίνεται ότι το… διαζύγιο ήταν συναινετικό και από τις δύο πλευρές, αφού αμφότεροι υποστηρίζουν πως ήταν ένας κύκλος, μία ωραία συνεργασία που ολοκληρώθηκε και που τώρα… πάνε για άλλα!

Άλλωστε, όπως σας αποκάλυψε χθες το tvnea ο Άλεξ είναι από τους επικρατέστερους για να βρεθεί στο «Dancing with the stars» του ΑΝΤ1, ενώ είναι σίγουρο ότι δεν θα κάνει μόνο αυτό. Μπορεί λοιπόν να αποχώρησε από το παρεάκι της Ελένης Μενεγάκη, αλλά θα τον δούμε να… χορεύει γενικότερα στο τηλεοπτικό τοπίο.

newsit.gr

Υ.Γ Μη σας φανεί παράξενο αν αξιοποιηθεί και στο Πρωινό του Αντ1 με Λιάγκα και Σκορδά!!
Keywords
Τυχαία Θέματα