Κάνει τον γύρο του κόσμου - Δήλωση της Ρωσίδας super star του παγκόσμιου αθλητισμού Yelena Isinbayeva. Kαταδικάζει αθλήτρια που τόλμησε να υποστηρίξει τους gay!

12:00 16/8/2013 - Πηγή: TVNea
Η παγκόσμια ρεκορντγούμαν στο άλμα επι κοντώ με τα αμέτρητα μετάλλια, τα τεράστια ρεκόρ και την αξεπέραστη δόξα Yelena Isinbayeva κέρδισε πριν 3 μέρες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου το χρυσό μετάλλιο. Η χαρά της ήταν διπλή, αφενός γιατί επέστρεψε στη κορυφή μετά από μια μικρή πτώση τα τελευταία τρία χρόνια, αφετέρου γιατί κέρδισε μέσα στη Μόσχα, κάνοντας τους συμπατριώτες της υπερήφανους μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα. Χθες και όταν ρωτήθηκε, έκανε δήλωση, που σίγουρα πολλούς τους δυσαρέστησε.

Έκρινε την αθλήτρια Emma Green Tregaro από τη Σουηδία, που έβαψε τα νύχια της στο χρώμα της σημαίας του ουράνιου τόξου για να διαμαρτυρηθεί κατά του νέου νόμου σχετικά με τους gay. Συγκεκριμένα, είπε:

"Eίναι ασέβεια στη χώρα μας, ασέβεια στους πολίτες μας. Είμαστε Ρώσοι. Ίσως, είμαστε διαφορετικοί από Ευρωπαίους ή άλλους ανθρώπους άλλων χωρών. Έχουμε τους νόμους, που ο καθένας οφείλει να σέβεται. Όταν είμαστε σε άλλες χώρες, προσπαθούμε να συμμορφωνόμαστε με τους κανόνες τους. Δεν προσπαθούμε να επιβάλουμε τους δικούς μας κανόνες εκεί πέρα. Προσπαθούμε να σεβόμαστε. Φοβόμαστε πώς εάν επιτρέψουμε να γίνονται τέτοιες συμπεριφορές στο δρόμο, θα έχουμε πρόβλημα ως έθνος. Θεωρούμε πώς είμαστε κανονικοί ανθρώποι, όπου η γυναίκα ζει με άντρα και ο άντρας με γυναίκα. Έρχεται από την ιστορία. Δεν είχαμε τέτοια προβλήματα στη Ρωσία και δεν θέλουμε να έχουμε και στο μέλλον."

_Χρήστος Ανδρόνικος[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα