Κατερίνα Λέχου: «Η πιο ώριμη σχέση της ζωής μου»

12:46 21/11/2011 - Πηγή: TVNea
Καλεσμένη στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» η Κατερίνα Λέχου μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για τη ζωή της αλλά και τη σχέση της με τον επί χρόνια σύντροφό της, Μάνο Στρατάκη.«» Η 43χρονη ηθοποιός ξεκινώντας την κουβέντα ανέφερε: «Πάντα παίρνεις αυτά που θέλεις και πετάς αυτά που δεν θέλεις», ενώ μιλώντας για τους λόγους που την έκαναν να ασχοληθεί με την υποκριτική, δήλωσε: «Νομίζω ότι ασυνείδητα επιλέγουμε στα 18 το τι θα κάνουμε. Υπήρχε όμως μια ροπή στα καλλιτεχνικά. Απλώς ήρθε και ήταν μια στιγμή που λες “αυτό θα κάνω”». Επίσης, εξήγησε πόσο της αρέσει να μένει κάποιες ώρες
μόνη της και να σκέφτεται: «Μου αρέσουν πολύ οι ώρες που περνάω μόνη μου. Δεν είναι ανάγκη να έχω κάποιον γύρω μου. Εγώ απομονωνόμουν πάντα. Στην εφηβεία ως επί το πλείστον διάβαζα. Επίσης, μουσική πολλές ώρες».

Με αφορμή μια παλαιότερη συνέντευξή της, στην οποία είχε πει: «Αν δεν μάθεις να περνάς καλά με τον εαυτό σου, δεν μπορεί κανείς να περνά καλά μαζί σου», αποκάλυψε πως ποτέ δεν ήταν «η ωραία του σχολείου» παρά μόνο η ψηλή ενώ για τη σχέση της με τον χρόνο επεσήμανε: «Ο χρόνος ή σε σκληραίνει ή σε μαλακώνει. Εμένα με μαλάκωσε».

Όσο για το μοντέλο που θέλει μια γυναίκα να κάνει οικογένεια και παιδιά, η Κατερίνα Λέχου τόνισε: «Δεν μπορώ να δεχτώ τον φασισμό ενός μοντέλου γυναίκας. Η κάθε μία μας είναι διαφορετική. Προσπαθώ να βρω έναν τρόπο να διοχετεύσω την ενέργειά μου και την αγάπη μου. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να διοχετεύσεις την αγάπη σου για τα παιδιά. Μας μιλάνε τα πράγματα γύρω μας πολλές φορές, για κάποιο λόγο που δεν μπορούμε να τον αποκρυπτογραφήσουμε τη στιγμή εκείνη, αλλά πρέπει να αφουγκραστούμε», ενώ για τη σχέση της με τον σύντροφό της, πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν μοιράζομαι τις ίδιες απόψεις για τα παιδιά με τον σύντροφό μου. Αυτή η σχέση που βιώνω είναι η πιο ώριμη και η πιο ουσιαστική».

Πηγή: Yupi.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα