Κάτια Δανδουλάκη:Αποκαλύψεις για προτάσεις που ποτέ δεν έγιναν

11:41 11/9/2011 - Πηγή: TVNea

Το όνομα της το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε έναν...κύκλο φημών σε σχέση με το επόμενο επαγγελματικό βήμα της। Τελευταία κάποια δημοσιεύματα την ήθελαν να απορρίπτει πρόταση για το σίριαλ ''Κλεμμένα όνειρα'' αλλά και να συμμετέχει στη σειρά "Αποκαλύψεις"। Η Κάτια Δανδουλάκη -που πρόσφατα επέστρεψε από τις διακοπές της- δηλώνει ανοιχτή σε όποια τηλεοπτική πρόταση προκύψει,ξεκαθαρίζει τις προθέσεις της και βάζει τα πράγματα στη θέση τους।

Έχουν ακουστεί πολλά για τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια।Κυρίως,όσον αφορά
την τηλεόραση.Μου αρέσει να είναι ξεκάθαρα τα πράγματα!Κατ' αρχάς δεν αρνήθηκα ποτέ καμία πρόταση από το MEGA।Δεν υπήρξε κάποια πρόταση,για να αρνηθώ।Η νέα καθημερινή σειρά (σ।σ। του Δημήτρη Αρβανίτη με τον τίτλο ''Κλεμμένα Όνειρα'') είχε ένα περιορισμένο μπάτζετ,είχε να κάνει πιο πολύ με νέα παιδιά και δεν υπήρχε κάποιος ρόλος, ώστε να υπάρξει και η προσφορά।

Οπότε,δεν αρνηθήκατε κάποια πρόταση...
Δεν θα αρνιόμουν οποιαδήποτε πρόταση κι αν μου γινόταν από συνεργάτες που λατρεύω και κυρίως από το MEGA।Ίσα ίσα!Θα χαιρόμουν πολύ και μακάρι να μου γινόταν πρόταση।Οι σχέσεις μου με το κανάλι ήταν και είναι άψογες।

Τον τελευταίο καιρό, ακούγεται έντονα ότι συζητάτε για τη νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 με προσωρινό τίτλο "Αποκαλύψεις",που θα υπογράφει ο Στράτος Μαρκίδης। Έχετε δεχτεί κάποια πρόταση;Έλλειπα δύο μήνες διακοπές και δεν έχω ακούσει κάτι,γιατί μόλις επέστρεψα।Αν σας πω ότι δεν έχω ιδέα και δεν έχω δεχτεί κάποια πρόταση,θα με πιστέψετε;Μάλιστα,τώρα διάβαζα και ένα απόκομμα που λέει ο κύριος Μαρκίδης ότι είναι φήμες...

Είστε ''ανοιχτή'' σε κάποια ενδεχόμενη πρόταση για νέα καθημερινή σειρά;Βεβαίως!Θα το συζητούσα για να δω περί τίνος πρόκειται και αν με ενδιέφερε...γιατί όχι;Είτε είναι στον ΑΝΤ1,είτε στο ALTER και ακόμα περισσότερο στο MEGA.

Αν συζητούσατε μία νέα δουλειά θα μειώνατε τις αποδοχές σας;Αν χρειαζόταν,ναι,θα μείωνα κι άλλο τις αποδοχές।Είμαι η πρώτη που είχα πει πριν 3-4 χρόνια ότι πρέπει να συμβιβαζόμαστε με τους κατώτερους έως κατώτατους μισθούς।Έτσι είναι οι εποχές।Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές।Στεναχωριέμαι πολύ όταν ακούω νέα παιδιά να λένε ότι αρνήθηκα την τάδε πρόταση...

''Κλείνουν οι πόρτες και είναι δύσκοτα τα πράγματα...Ακριβώς!Η κάθε ευκαιρία που χάνουν είναι μία ευκαιρία που μπορεί να δοθεί σε 20 χρόνια।

Ποιά είναι τα σχέδια σας, εκτός τηλεόρασης;
Προς το παρόν έχω να κάνω ακόμα 1-2 γυρίσματα για την ταινία του Δημήτρη Αρβανίτη,η οποία θα βγει από Γενάρη-Φλεβάρη...Και έχουμε ξεκινήσει πρόβες με τον Παύλο Χαϊκάλη,τη Χριστίνα Τσάφου,τον Τάσο Κωστή και άλλους,για το έργο "Να ζει κανείς ή να μη ζει" των Ρέππα-Παπαθανασίου,με στοιχεία μιούζικαλ।Η πρεμιέρα θα γίνει περίπου στις 15-17 Οκτωβρίου,στο θέατρο ''Κάτια Δανδουλάκη".

TV ΕΘΝΟΣ-Παναγιώτης Μουλόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα