Κατσούλης - Καραβάτου: Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο χθες το πρωί !

18:25 26/7/2011 - Πηγή: TVNea
Είναι γεγονός ότι ο Κρατερός Κατσούλης και η καλή του, η Κατερίνα Καραβάτου που σε 2 μήνες θα του δώσει την κορούλα τους να τον ξετρελαίνει ακόμα περισσότερο απ ότι τώρα που είναι στην κοιλίτσα της μαμάς της, χθες Δευτέρα στο Δημαρχείο της Φιλοθέης, τέλεσαν τον πολιτικό τους γάμο.  Το λαμπερό ζευγάρι έφτασε μαζί στον χώρο της τελετής. Για τον πολιτικό τους γάμο επέλεξαν και οι δύο, αποχρώσεις του λευκού. Ο Κρατερός φόρεσε λευκό κουστούμι Laskaris που το συνδύασε με καφέ σανδάλια, ενώ η Κατερίνα προτίμησε ένα ρομαντικό νυφικό φόρεμα επίσης με την υπογραφή Laskaris που κάλυπτε απόλυτα την κοιλίτσα
της, συνδυασμένο με nude γόβες.

Ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για τις 10:00 και το ζεύγος έφθασε μαζί λίγο πριν τις 10:00, μέσα σε μια ασημί BMW X5
που οδηγούσε ο Κρατερός. Μόλις πάρκαρε, βγήκε από το αυτοκίνητο και ως gentleman άνοιξε την πόρτα να βγει και η Κατερίνα.
Τους περίμεναν όπως είναι φυσικό, τα τηλεοπτικά συνεργεία και αρκετοί φωτογράφοι. Το ζευγάρι τους χαιρέτησε όλους ευγενικά, και τους ευχαρίστησε λέγοντας πως θα κάνουν δηλώσεις μετά το μυστήριο, όπως και έγινε. Μετά από είκοσι περίπου λεπτά το ζευγάρι αποχώρησε μαζί ευτυχισμένο με προορισμό το σπίτι τους στη Φιλοθέη. Ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί το επόμενo καλοκαίρι, διότι προέχει άλλο σημαντικό γεγονός σε λιγότερο από 2 μήνες, όπως ξέρουμε - έρχεται η δεσποινίς Κατσούλη! Εμείς ευχόμαστε στο ζευγάρι "Να ζήσουν ευτυχισμένοι & με το καλό να υποδεχτούν το μωράκι τους''!




Keywords
Τυχαία Θέματα