ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ:Πέτυχαν ότι δεν κατάφεραν 8 νοματαίοι μαζί....

21:39 3/11/2013 - Πηγή: TVNea
Η πρώτη εβδομάδα ολοκληρώθηκε για τα 'Κλεμμένα Ονειρα',με τα αποτελέσματα της τηλεθέασης να είναι εντυπωσιακά.Με ένα μ.ο περί του 34% και τη διαφορά από το 'Σουλειμάν' να δείχνει μη αναστρέψιμη,οι υπεύθυνοι πέτυχαν ένα αξιοσημείωτο 'ντόμινο':Με ένα μόλις πρόγραμμα,το Mega επανήλθε...χαλαρά στην κορυφή της prime time,και όπως όλα δείχνουν στους εβδομαδιαίους μ.ο.

Αυτό που κατάφερε η καθημερινή σειρά,δεν κατάφεραν 8 (!!) προγράμματα
του Ant1,αρκετά εκ των οποίων υψηλών προσδοκιών από το κανάλι.
Από τη 2η κιόλας εβδομάδα,Καρντάσιανς,Σουλειμάν,Γερμανού,DWTS κτλ έχασαν από 5 έως και 10 μονάδες (ακόμα και στα εμπορικά κοινά που κοιτά ο Θ.Κυριακού..).Φυσικά,το Dancing δεν μπαίνει στο...ίδιο καζάνι,καθώς τα ποσοστά του είναι υψηλότατα,και μετριάζουν τη χαώδη διαφορά στο slot 21.00-00.00 (η οποία πέφτει στο μισό χάρη στο show).
Θεωρώ πως σύντομα,θα έχουμε ανακατατάξεις στα επιτελεία των σταθμών, καθώς και το Mega είναι 'λαβωμένο' (ειδικά στη ζώνη 19.00-21.00),απλώς δεν έχει ρίξει στη μάχη 6 νέα προγράμματα.Αντιθέτως,ο Ant1,με πρωτοφανή επικοινωνιακή 'βαβούρα' δεν έχει πετύχει τη 'μεγαλόστομη' πρωτιά,για την οποία τα στελέχη του εκφράζουν σιγουριά.Ας μην ξεχνάμε πως,ο ντόρος που προκαλείται από την (αληθή και μη) ίντριγκα των projects του Αμαρουσίου είναι ανθρωποκεντρικός (καλεσμένοι,εγκυμοσύνες,αποχωρήσεις από show,'τσακωμοί' συντελεστών),βούτυρο στο 'ψωμί' των blogs την επομένη....Τι ντόρο να προκαλέσει το 'κλάμα του Μαλτέζου'?

Αρκετοί σκεφτήκατε εύλογα:'Πόσο μεγαλύτερα νούμερα να κάνουν τα νέα προγράμματα του Mega από τις επαναλήψεις'?Την απάντηση έδωσαν ήδη,αν και πολύ νωρίς,τα 'Ονειρα',με 9 μονάδες αύξηση από τους 'Ευτυχισμένους μαζί'. Θα κάνουν τα 3 σήριαλ του καναλιού πάνω από 31%? (όσο κατέγραψε το 50-50 με ανταγωνισμό?).Ισως όχι.Καμία επανάληψη όμως δε βγάζει 6 μήνες σεζόν έχοντας απέναντι fresh...υλικό,ειδικά στα διαφημιστικά έσοδα.Αλλο το 35άρι του 50-50 σε χρήμα,άλλο του Dancing ή των Ονείρων
Keywords
Τυχαία Θέματα