Κλεοπάτρα Πατλάκη: Ερημικη παραλία, παρέα, μουσική, παιχνίδια κι αγκαλιές...!

14:16 18/8/2011 - Πηγή: TVNea

Σε Μπαλί, Σιγκαπούρη και Βαρκελώνη μας ταξιδεύει η γνωστή δημοσιογράφος. Θυμάται τις καλύτερες διακοπές της στα ελληνικά νησιά και περιγράφει την ιδανική καλοκαιρινή εικόνα για εκείνη: "Μία παρέα σε ερημική παραλία με μουσικές, καρπούζι, παιχνίδια και βράδυ γύρω από τη φωτιά μέσα σε αγκαλιές"
-Οταν ακούς τη λέξη καλοκαίρι... τι σου 'ρχεται στο μυαλό; Εγώ ανάσκελα μέσα στη θάλασσα να χαλαρώνω με τον ήλιο να χτυπά το πρόσωπό μου και καμία αρνητική ή αγχωτική σκέψη στο μυαλό μου. Επίσης καρπούζι, διάβασμα
και υπέροχες μουσικές ή ατελείωτες διαδρομές με το αυτοκίνητο με την Hρα, το "αγαπόσκυλό" μου, στη θέση του συνοδηγού να βγάζει το κεφάλι της από το παράθυρο χαρούμενη!


-Ποιες ήταν οι καλύτερές σου διακοπές; Η χρονιά που τελείωσα το Λύκειο και είχαμε
φύγει με τους κολλητούς διακοπές στη Σαντορίνη κρυφά από τους δικούς μας την ημέρα που έβγαιναν τα αποτελέσματα των πανελλαδικών. Θυμάμαι ακόμη το 2002 που έφυγα μόνη μου κι έκανα τον γύρο της Τυνησίας και τις διακοπές των τελευταίων 3 χρόνων σε Κρήτη, Νάξο, Καβάλα, Μπαλί και Σιγκαπούρη.

-Τι θυμάσαι από το Μπαλί και τη Σιγκαπούρη;

Το Μπαλί είναι ένας παράδεισος για τις αισθήσεις. Τροπική βλάστηση, υπέροχες παραλίες, ναοί που κρέμονται στο χείλος του γκρεμού, μοναδικά ηλιοβασιλέματα και φυσικά είναι ένας προορισμός όπου η διαμονή είναι εξαιρετικά φθηνή. Το μόνο ακριβό είναι το αλκοόλ. Eχετε τη δυνατότητα μέσω Ιντερνετ αν είστε μεγάλη παρέα να νοικιάσετε μια βίλα που θα σας κοστίσει φθηνότερα από το πιο φθηνό δωμάτιο σε ελληνικό νησί, καθώς πέρα από τη διαμονή θα σας παρέχουν οδηγό για ολόκληρη τη μέρα, ο οποίος θα σας πηγαίνει όπου θέλετε, καθώς και προσωπικό για το σπίτι.Οσον αφορά στη Σιγκαπούρη, ευχαρίστως θα πήγαινα να ζήσω εκεί. Πεντακάθαρη με απίστευτα ευγενικούς και χαμογελαστούς ανθρώπους και πολύ εύκολη στη μετακίνηση.

-Στα ταξίδια που έκανες υπήρξε κάποιο απρόοπτο γεγονός που να έχει χαραχτεί στη μνήμη σου;

Oταν είχαμε πάει Βαρκελώνη ήταν την περίοδο που ο Woody Allen γύριζε στην πόλη την ταινία του Vicky Christina Barcelona. Oταν λοιπόν είχαμε βγει ένα βράδυ να φάμε σε μια παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής, το Botafumeiro, έτρωγε στο διπλανό τραπέζι με την ομάδα του και βεβαίως δεν παραλείψαμε να του μιλήσουμε!!!

-Πώς αντέδρασες;

Με τρελή χαρά γιατί θαυμάζω το μυαλό του απεριόριστα. Τον κεράσαμε κρασί και μιλήσαμε για την Ελλάδα και πολύ για μουσική. Μάλιστα του είχαμε προτείνει και κάποια τραγούδια που θα 'πρεπε να ακούσει οπωσδήποτε. Ελληνικά φυσικά! Τα σημείωσε με πολλή προσοχή, ελπίζω να τα άκουσε.

-Προτιμάς να περνάς τις διακοπές εντός ή εκτός Ελλάδας;

Οι διακοπές είναι μοναδικές όπου κι αν πας, αρκεί να είσαι καλά μέσα σου και να έχεις υπέροχη παρέα. Στην Ελλάδα η θάλασσα δεν συγκρίνεται αλλά και το εξωτερικό σου προσφέρει ανεπανάληπτες εμπειρίες και πολλές φορές οικονομικά συμφέρει και περισσότερο!

-Υπάρχει κάποιο μέρος που θα 'θελες
Keywords
Τυχαία Θέματα