Κορυφαίος Έλληνας δηλώνει και σοκάρει: "Ήθελα να αυτοκτονήσω!"

16:04 1/12/2012 - Πηγή: TVNea
"Είχα φτάσει ένα σκαλοπάτι από το να κάνω την απονενοημένη πράξη να φύγω. Κοίταζα επί μέρες το ταβάνι! Εκεί θεώρησα ότι δεν έχω λόγο να υπάρχω." δηλώνει πασίγνωστος Έλληνας και προκαλεί σοκ!

Ο λόγος για τον επιτυχημένο μας σε διεθνές επίπεδο σκηνοθέτη, Γιάννη Σμαραγδή, ο οποίος, σε συνέντευξή του, μίλησε για τα φοιτητικά του χρόνια στο Παρίσι και τις σκέψεις που έκανε τότε να βάλει τέλος στη ζωή του.

"Όταν σπούδαζα στο Παρίσι., είχα φτάσει ένα βήμα πριν τον θάνατο. Η γυναίκα μου το είχε καταλάβει και με παρακολουθούσε συνεχώς. Είχα φτάσει ένα σκαλοπάτι από το να κάνω την απονενοημένη
πράξη να φύγω. Είχα κάνει μια ταινία μεγάλου μήκους που δεν πήγε καλά. Εκεί θεώρησα ότι δεν έχω λόγο να υπάρχω. Ζούσα τότε με το εγώ μου."
Ο σκηνοθέτης της ταινίας "Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι" συνεχίζει, λέγοντας: "Είχα έναν εφιάλτη. Έβλεπα συνεχώς στον ύπνο μου ότι έπεφτα από ψηλά. Ήμουν στον πύργο του Άιφελ έπεφτα κάτω και ουσιαστικά ανέβαινε η γη κατά επάνω μου. Η γυναίκα μου με βοήθησε να το ξεπεράσω. Τώρα που μιλάμε ξέρω πια ότι δεν υπάρχει θάνατος, Είναι ο κύκλος της ζωής, ο κύκλος των βασάνων και το δώρο. Το αιώνιο είναι η ψυχή που είναι το φως του Θεού που έχουμε μέσα μας!"

# ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ! ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 03/12 ΤΟ "TALK" ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ!http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα