Κώστας Βουτσάς:Δεν με ξενίζει καθόλου η μόδα με τα τούρκικα

15:15 22/12/2012 - Πηγή: TVNea
Για τα τούρκικα σίριαλ και την τηλεόραση μίλησε ο Κώστας Βουτσάς σε συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν και την δημοσιογράφο Κατερίνα Σταυρίδου.
Φέτος θα σας δούμε και στην τηλεόραση…
«Ναι, θα κάνω μια σειρά με τον Βασίλη Θωμόπουλο, που έχει τον τίτλο “Με τα παντελόνια κάτω”, στην οποία όλοι οι ήρωες μένουν σε ένα κάμπινγκ. Θα κάνω και με τον Χρήστο Δήμα την κινηματογραφική ταινία “Ο ακάλυπτος”, όπου υποδύομαι έναν ήρωα που λέγεται “Σουλτάνος” και είναι ο άρχοντας των φυλακών. Αυτούς τους δύο σκηνοθέτες τους αγαπώ και τους εκτιμώ πάρα πολύ».
Μιας και είπατε Σουλτάνος, πώς βλέπετε τη
νέα μόδα με τα τούρκικα;
«Δεν με ξενίζει καθόλου. Γιατί, μήπως δεν παίχτηκαν στην ελληνική τηλεόραση βραζιλιάνικα, αμερικάνικα; Επειδή είναι τούρκικα; Η τηλεόραση έχει ένα πολύ δυνατό όπλο, το τηλεκοντρόλ, αν δεν σου αρέσει κάτι, αλλάζεις κανάλι! Η δεύτερη γυναίκα μου πήγε στην Αμερική και μου άφησε παραγγελία να της αγοράζω κάθε εβδομάδα τα περιοδικά που δίνουν τα DVD του “Σουλεϊμάν” και της “Σιλά”. Πήγα και τα πήρα, τι να κάνω; Της λείπει κι ένα επεισόδιο και ψάχνω να το βρω! (Γέλια.) Θα περάσει κι αυτή η μόδα και θα έρθει άλλη».
Keywords
Τυχαία Θέματα