Κοστούμι για...εξυχρονισμένες εμφανισεις!.

10:30 4/9/2013 - Πηγή: TVNea
Άντρες….. Και τώρα η σειρά σας… Θα προτείνω ένα από τα αγαπημένα μου ανδρικά στυλ είτε για κυριλέ είτε για χαλαρές εμφανίσεις. Το…κοστούμι σε άλλη εκδοχή του! Ετοιμαστείτε , λοιπόν, για το φθινοπωροχειμώνα που μας έρχεται με «έξυπνα» κομμάτια- κλειδιά της αντρικής γκαρνταρόμπας σας.
Το κοστούμι είναι το βασικό «καλό» σας ένδυμα. Όταν το ακούει ο φίλος μου τρομάζει!! Πλέον έτσι όπως έχει εξελιχθεί η μόδα ξεχάστε το πατροπαράδοτο κοστούμι deux pieces , μαύρο σακάκι ,μαύρο παντελόνι και άσπρο πουκάμισο
σαν να βγαίνετε γαμπροί!
Το mix & match σας βοηθάει να «μπερδέψετε» τόσο σε χρώμα όσο και σε ύφασμα τα κομμάτια. Μη φοβηθείτε αυτό το φθινόπωρο να φορέσετε υποδήματα με χρώμα, ακόμη και έντονο που θα σπάσει τη μονοτονία του όλου συνόλου. Μια καλή επιλογή είναι τα oxfords.

Επίσης, αξεσουάρ όπως καπέλο, γυαλιά, φουλάρια, ρολόι, γάντια, κασκόλ, μαντήλι, μανικετόκουμπα , τιράντες, γραβάτες, παπιγιόν καθώς και μια τσάντα ( ναι καλά ακούσατε, αν είστε ένας business-man που πρέπει να είστε καθώς πρέπει στη δουλειά σας αλλά να μη νιώθετε ότι πάτε σε δεξίωση, μπορείτε να εμπνευστείτε από τα παρακάτω looks ,και γιατί όχι να κρατήσετε όλα σας τα έγγραφα σε μια στυλάτη αντρική τσάντα, και όχι σε σακούλες βιβλιοπωλείου …ΟΠΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ έχω δει! ).
Εάν είστε τολμηροί μπορείτε να παίξετε με τα χρώματα και τα ρούχα και έτσι να δημιουργήσετε trendy styles. Διαφορετικά και αναλόγως πάντα την εκάστοτε περίσταση, επιλέξτε πιο safe και «ήρεμους» συνδυασμούς.

With Love,
Annie D. Krt -Άννυ Κρήτου ([email protected])
Fashion Stylist
Keywords
Τυχαία Θέματα