Κυκλοφορεί η βιογραφία των νεονύμφων

13:21 6/5/2011 - Πηγή: TVNea
Σιγά μην έχανε ο Αντριου Μόρτον αυτή την ευκαιρία. Ο άνθρωπος που έχει αναστατώσει πολλές φορές το παλάτι - ειδικά με τα όσα έγραψε για την Νταϊάνα- κυκλοφόρησε τη βιογραφία του Γουίλιαμ και της Κέιτ μέσα σε 72 ώρες μετά τον γάμο τους!
Σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian, η βιογραφία έχει τίτλο "Γουίλιαμ και Κάθριν: οι ζωές και ο γάμος τους" και όπως λέει ο εκδότης, αναμένεται να σπάσει ρεκόρ πωλήσεων και να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.
Πρόκειται για ένα βιβλίο 200 σελίδων και ο συγγραφέας Άντριου Μόρτον πρόσθεσε τις φωτογραφίες
από τον γάμο τους...100 λεπτά μετά το πατροπαράδοτο φιλί των νεόνυμφων στο μπαλκόνι, ενώ τελευταία στιγμή έγραψε και το κεφάλαιο που αφορούσε στα του γάμου κι έστειλε αμέσως το βιβλίο για εκτύπωση στην Ιταλία.

Στα πρώτα κεφάλαια περιγράφεται η ζωή της Κάθριν και του Γουίλιαμ, η γνωριμία τους, τα πρώτα χρόνια στο πανεπιστήμιο ενώ σε κάποιο σημείο ο Αντριου Μόρτον τονίζει:
 "Ο Γουίλιαμ είναι ξεκάθαρο πως στο πρόσωπο της Κάθριν έχει βρει την ηρεμία, τη γαλήνη και την αφοσίωση που χρειάζεται. Η Δούκισσα φαίνεται πως κρύβει έναν δυναμισμό και μια αποφασιστικότητα πίσω από το χαμόγελό της."
Το βιβλίο κυκλοφορεί και On line και κοστίζει 15 ευρώ περίπου.


golema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα