Λάκης Γαβαλάς:Αισθάνομαι υπάλληλος στον ΑΝΤ1 και είμαι χαρούμενος

14:56 27/10/2011 - Πηγή: TVNea
Για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη δουλειά του, αλλά και τη συμμετοχή του στην εκπομπή «Fab5», μίλησε στην κάμερα του Star ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο γνωστός επιχειρηματίας αντιμετωπίζει εδώ και αρκετό καιρό σοβαρό οικονομικό πρόβλημα: «Έχω κάνει πολλές περικοπές. Καταρχάς, έχω κάνει περικοπές στις εργασίες μου. Δεν έχω την εργασία που
είχα πριν όσον αφορά τα ωράρια. Είμαστε σε ένα βραχυκύκλωμα όλοι οι άνθρωποι, αλλά αυτό πιστεύω ότι μας κάνει πιο ανθρώπινους. Ακούω την καλημέρα του κόσμου και τι θα κάνουμε για την Ελλάδα μας, πολύ πιο έντονα από κάθε άλλη φορά. Ίσως αυτό ήταν και από μια πλευρά ένα ωραίο ερέθισμα, που να μας ερεθίσει τόσο πολύ ώστε να φροντίσουμε την Ελλάδα» δήλωσε....
Ο ίδιος έχει βάλει προς πώληση ήδη κάποιο ακίνητο που είχε στην κατοχή του για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις ανάγκες που έχει: «Αλλά δυστυχώς, κανείς δεν αγοράζει. Ξέρετε, όταν έχεις ένα ωραίο σπίτι που κάνεις πάρτι και δεν μπορείς να τα κάνεις πια, δεν έχει σημασία και να το κρατάς. Οπότε εμένα τα υλικά αγαθά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Άμα τα έχω, είμαι εντάξει κι αν όχι, πάλι είμαι εντάξει» είπε και πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Ίσα-ίσα που όταν έχω λιγότερο να φάω δεν θα έχω και κοιλιά φουσκωμένη και δεν θα είμαι παχύς. Θέλω να φοράω πάντα τα ρούχα που φορούσα όταν ήμουν 20 χρονών. Δεν θέλω να γίνω κωμικός και να βγει καμιά ατάκα και να λέω κωμικά πράγματα, γιατί είναι πολύ σοβαρά αυτά που λέω. Αλλά τα βλέπω όλα με μεγάλη αισιοδοξία. Κάτι θα κάνουμε πάλι για να γυρίσουμε και να είμαστε πολύ δημιουργικοί. Εγώ το εύχομαι πρώτα από όλα στον εαυτό μου, τους συνεργάτες μου και έπειτα σε όλο τον κόσμο».

Ο Λάκης Γαβαλάς, όπως είναι γνωστό, θα είναι μέλος της ομάδας του «Fab5» στον ΑΝΤ1. Πώς πήρε την απόφαση να πει το «ναι» σε κάτι τέτοιο; «Είπα ναι, γιατί δεν είχα μεγάλη δραστηριότητα από την προηγούμενη δουλειά μου πλέον, λόγω των συνθηκών. Κι εγώ είμαι άτομο πολύ δραστήριο, θέλω όταν ξυπνάω το πρωί να κάνω χιλιάδες πράγματα. Μετά από 30 χρόνια, αισθάνομαι υπάλληλος στον ΑΝΤ1 και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Ευχαριστώ τον κύριο Λάτσιο, τους συνεργάτες και το κανάλι πάνω απ’ όλα που με εμπιστεύτηκε για κάτι τέτοιο. Και πιστέψτε με, το κάνω με πάρα πολλή σοβαρότητα, χωρίς να μου λείπει το χιούμορ καθόλου».


Keywords
Τυχαία Θέματα