Λίτσα Πατέρα: «Είναι ενοχλητικό να σε διακόπτουν»

13:26 15/10/2011 - Πηγή: TVNea
Στην κάμερα του Star μίλησε η Λίτσα Πατέρα για τη θέση της στο «Πρωινό ΑΝΤ1» και για το πώς αισθανόταν όταν τα παλαιότερα χρόνια την διέκοπταν οι εκάστοτε παρουσιαστές. «Ήταν των τηλεθεατών (η ενόχληση) οι οποίοι έπαιρναν και έκαναν παράπονα και μπορεί να χάνεις και τον ειρμό σου όταν σε διακόπτουν. Σαφώς ήταν ενοχλητικό! Όταν λοιπόν, αυτό που εγώ το θεωρώ πάρα πολύ σοβαρό θέμα, γιατί έτσι αντιμετωπίζω την αστρολογία, μπορεί ξαφνικά να λέγεται
ένα αστείο, ένα χιούμορ και χάνει τη σοβαρότητά του, ναι ενοχλούμαι» τόνισε η γνωστή αστρολόγος της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Όσο για τον σχεδιασμό και τη θέση της στη νέα εκπομπή του καναλιού, είπε: «Δεν πίστευα ποτέ ότι δεν θα είμαι. Αν κάποιοι ήθελαν να μην είμαι είναι άλλο θέμα. Ήταν δεδομένο από τον Ιούλιο ότι είμαι εκεί, είχαμε συμφωνήσει τα πάντα».

Σχετικά, με το πώς θα γίνεται η μετάβαση από το ενημερωτικό κομμάτι της εκπομπής, στην ενότητα της αστρολογίας η Λίτσα Πατέρα δήλωσε: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχουμε κάνει τελευταίες πρόβες, και πραγματικά δεν ξέρω! Πιστεύω ότι σαφώς θα υπάρχει ένας συνδετικό κρίκος, δεν μπορεί ξαφνικά να φεύγει η ενημέρωση και να βγαίνω εγώ. Θα υπάρχει κάποια πάσα που θα δίνει κάποιος, την οποία εγώ αυτή τη στιγμή δεν ξέρω».


Keywords
Τυχαία Θέματα