Μ. Καβογιάννη: "Δεν με ενοχλούν οι τουρκικές σειρές, αλλά..."

16:17 28/4/2013 - Πηγή: TVNea
Μία αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό DownTown Κύπρου παραχώρησε πρόσφατα η Μαρία Καβογιάννη, η οποία αναφέρθηκε στην απελπιστική κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική τηλεόραση, στα τουρκικά σήριαλ και στην κρίση που επικρατεί σε όλους τους τομείς.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν την ενοχλούν οι τουρκικές σειρές στην ελληνική τηλεόραση, η 55χρονη ηθοποιός απαντά: "Δεν με ενοχλούν καθ' εαυτού, αλλά με ενοχλεί όταν υπάρχει μια αθρόα
"εισβολή", χωρίς καμία ιδιαίτερη επιλογή για το κοινό. Δεν μπορεί όλο το πρόγραμμα της τηλεόρασης να κατακλύζεται από ένα και μόνο είδος! Θα έπρεπε να υπάρχει ένας πλουραλισμός."

- Σε τι βαθμό έχει επηρεαστεί το επάγγελμα του ηθοποιού από την οικονομική κρίση;

"Σε μεγάλο βαθμό, όπως όλους μας άλλωστε. Με θλίβει το γεγονός ότι δεν υπάρχει πλέον χώρος για δημιουργία και έκφραση. Άνθρωποι ταλαντούχοι και ικανοί μένουν άνεργοι σε μια εποχή που έχει ανάγκη την πνευματική και ψυχική διέξοδο μέσα από την τέχνη." απαντά η Μαρία Καβογιάννη.

- Τέλος, θα μπορούσαμε να δούμε τη Μαρία Καβογιάννη στην τηλεόραση με άλλη ιδιότητα εκτός από αυτήν της υποκριτικής;

"Αυτό που έχω επιλέξει και κάνω με εκφράζει απόλυτα και δεν αισθάνομαι την ανάγκη να πειραματιστώ με κάτι διαφορετικό. Ωστόσο, ποτέ κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα."
Keywords
Τυχαία Θέματα