Μαρία Μπακοδήμου: “Μια χαρά τα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη” Video

09:46 13/4/2013 - Πηγή: TVNea
Η Μαρία Μπακοδήμου όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της εκπομπής “FthisTv” ποια είναι η γνώμη της για όσα είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για τη Ζήνα Κουτσελίνη και για την απάντηση της Ζήνας, δήλωσε: “Δεν υπάρχει παρεξήγηση. Ο Φώτης έδωσε μια συνέντευξη, αν θυμάμαι καλά ρωτήθηκε αν έχουν ξεπεραστεί τα μεσημεριανά και είπε ότι έχουν ξεπεραστεί, άλλωστε δεν είναι τώρα και η Ζήνα Κουτσελίνη που ήταν πίσω από αυτές τις εκπομπές στην τηλεόραση. Γιατί
να είναι παρεξήγηση;”
Όσα για την απάντηση της Ζήνας στα λεγόμενα του Φώτη, είπε: “Καλή επιτυχία, δεν ξέρω, ναι μια χαρά τα είπε”.
Να θυμήσουμε πως ο Φώτης Σεργουλόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξη του σε ερώτηση για το αν του έλειψαν οι μεσημεριανές εκπομπές, απάντησε.
“Όταν λες μεσημεριανές εκπομπές δεν αναφέρεσαι στη ζώνη, αλλά στο σκληρό τηλεοπτικό ταμπλόιντ. Ο κανιβαλισμός, όσο ηδονικός κι αν είναι, δεν είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν που αναζητά το κοινό, αν δεν του το δώσεις. Πιστέυω ότι χάθηκαν αυτού του είδους οι εκπομπές γιατί χάθηκε από την τηλεόραση η Ζήνα Κουτσελίνη, που ήταν δικές της δημιουργίες. Ίσως αυτές οι εκπομπές να στέκονται περισσότερο σε χώρες που έχουν δυνατό lifestyle και σταρ που εκτίθενται περισσότερο”.
H Ζήνα Κουτσελίνη μέσω του entertv.gr έδωσε τη δική της απάντηση σε όσα είπε ο παρουσιαστής.
“Χαίρομαι που ο Φώτης επιμένει στην ποιότητα και κάθε χρόνο το concept και η δομή της δικής του εκπομπής ανανεώνεται. Επείδή η ποιότητα τους δεν με χωράει εγώ φέτος θα κάνω θέατρο”.
Δείτε στο video την απάντηση της Μαρίας Μπακοδήμου:
Keywords
Τυχαία Θέματα