Μαζί με τη Θρασκιά περιμένουν Λαζάρου και Λαμπαθάκη!

12:46 9/4/2013 - Πηγή: TVNea
Σε...αναμμένα κάρβουνα κάθεται η Ράνια Θρασκιά, καθώς η εκπομπή της με πιθανότερο τίτλο''Αλλάζω'' στην κρατική τηλεόραση μετά από αρκετή αναμονή, μάλλον δεν θα ξεκινήσει ούτε τον Απρίλιο. Η παρουσιάστρια είχε όλον τον προηγούμενο καιρό αλλεπάλληλες συναντήσεις με τους υπευθύνους του κρατικού καναλιού, μέσα από τις οποίες συζητήθηκαν κόστη, σχεδιασμός, αλλά και όλα όσα θα δούμε, με σίγουρα χαρτιά τον Λευτέρη Λαζάρου και τον Γιώργη Λαμπαθάκη, οι οποίοι θα αναλάβουν τα κομμάτια της μαγειρικής και της διακόσμησης αντίστοιχα.

Στο ίδιο μοτίβο,
άρα, βρίσκονται και εκείνοι που, έχοντας, ήδη πολλές προτάσεις στο μυαλό τους και με τις πρώτες συσκέψεις να έχουν πραγματοποιηθεί εσωτερικά, περιμένουν το πράσινο φως για να μπουν στο πλατό...

Εξάλλου και οι δύο έχουν τους λόγους τους να αγωνιούν για το πότε θα ξεκινήσει το εν λόγω πρόγραμμα, καθώς και ο Λαζάρου φέρεται να πήγε...πίσω τη δική του εκπομπή στο Mega για να βρίσκεται σε αυτή της Θρασκιά, αλλά και ο Λαμπαθάκης έχασε τη θέση του στα ''Μαστορέματα'' του ΣΚΑΙ, προκειμένου να πάει στην ΕΡΤ μαζί με την παρουσιάστρια.

tvzapping
Keywords
Τυχαία Θέματα