Με το ''Τηλεκοντρόλ" στο χέρι (10/11/11)

18:01 10/11/2011 - Πηγή: TVNea
Πέμπτη σήμερα, και είμαστε εδώ για να πιάσουμε μαζί το τηλεκοντρόλ και να κάνουμε το καθιερωμένο μας ΖΑΠινγκ: Σε ότι μας κίνησε την περιέργεια, σε ότι μας άρεσε και σε οτιδήποτε μας...ξένισε.
ΖΑΠινγκ στον Alpha (για τον νέο πρωθυπουργό  Παπαδήμο)
ΖΑΠινγκ στο Ραδιο
Αρβυλα
ZΑΠινγκ στο Made in STAR
ZΑΠινγκ στην  Άτζελα Δημητριου με την Πρωινή Μελέτη
ZΑΠινγκ στο   ΑΝΤ1 ΝΕWS και το κροουλ
ZΑΠινγκ στο Dancing on ICE
κάντε κλικ στο διαβάστε περισσοτερα για συνέχεια
Όλοι έπαιζαν LIVE τις πρωτες δηλώσει του νέου πρωθυπουργου κ. Παπαδήμο, και στον ALPHA έπαιζαν ζώδια και τραγούδαγε η Ήβη.Τι τις ήθελαν τις πολιτικές εκπομπές αφού πέρασαν στο ντουκου την σημαντικότερη εξελίξει?

Τόσο οι πολιτικές εξελίξεις , όσο και το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, δημιουργούν μία πολύ μεγάλη καθυστέρηση στην ροή... Την Δευτέρα λοιπόν, πριν προλάβουν να περάσουν στην αντίστροφη τους μέτρηση με τα καλύτερα βίντεο οι Ράδιο Αρβύλα, ο φλορ μάνατζερ ειδοποίησε πως θα κόψουν για έκτακτο. Ο κ. Κανάκης παρακάλεσε στον αέρα να μην ρίξουν διαφημίσεις μετά το έκτακτο αλλά να συνεχίσουν κατευθείαν την εκπομπή. Όμως το αίτημα τους δεν εισακούστηκε και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα έναν εκνευρισμό. Μα είναι δυνατόν; Υποτίθεται ότι κάνει χρόνια τηλεόραση. Τι σου φταίει ρε Κανακη η εργαζομένη στην ροή... Ας έχουμε λίγο συναίσθηση σε αυτά που λέμε. Η εκπομπή μετά απ όλα αυτά πήρε τελικά μια παράταση, κι ενώ ήταν να τελειώσει 00:10 το πολύ, τελείωσε 00:40.

Για τα νούμερα τηλεθέασης και τους προβληματισμούς στο στρατόπεδο του Πρωινού ΑΝΤ1 μίλησε χθες ο Στάθης Παπουλιας στην εκπομπή MADE IN STAR. Δεν κοιτάνε καλύτερα τα του οίκου τους, και τους μεγάλους προβληματισμούς του STAR για την συγκεκριμένη εκπομπή. Χαρακτηριστικά την Τρίτη 8/11 έκανε 5,3% η εκπομπή στο σύνολο , ενώ στα νεανικά 8,9% και μιλάμε για την πλέον αποτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή στα 5 μεγάλα ιδιωτικά κανάλια. Μέχρι και ο Μαλέλης στο  περιοδικό DOWN TOWN το είπε δημόσια: "Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το Made in Star."
Μην σχολιάσω το σαχλοπαιχνιδο κάνε λάθος και κέρδισε.

Τα πήρε η Άτζελα Δημητριου με την Πρωινή Μελέτη και συγκεκριμένα με τον Γιώργο Κασπίρη τον οποίο κατηγόρησε για "στημένο" ρεπορτάζ σχετικά με τις δηλώσεις της για το ριάλιτι της Άννας Βίσση. "Εγώ δεν κάνω ριάλιτι" είπε! "Εσύ με έβαλες να κάθομαι να λέω για την Βίσση! Να βρίζεις εσύ και να βάζεις εμένα να λέω για την Άννα πράγματα!" Ότι πεις… Άτζελα μας, κι εγώ είμαι ο νέο πρωθυπουργός. Και δεν μιλάω για το στημένο ρεπορτάζ που λέει καθώς δεν ξέρω τι ειπώθηκε, μιλώ για την φράση «Εγώ δεν κάνω ριάλιτι».

Κυριακή Βράδυ κι ενώ όλοι περιμέναμε στις 21:00 να βγει η πρεμιέρα του DOI αναβάλλεται για λίγη ώρα και την θέση της παίρνει η Χουκλη με τον Λιαρέλη. Αν και θα περίμενε κάνεις ένα μονοπώλιο του Mega σε εκείνη την ημέρα δεν έγινε έτσι! Και για όσους δεν το ξέρουν ο αντ1 ήταν το πρώτο κανάλι που μετέδωσε την επίσημη ανακοίνωση της προεδρίας της δημοκρατίας με την
Keywords
Τυχαία Θέματα