Με το Τηλεκοτρολ στο Πρωινό ΑΝΤ1.

14:41 17/10/2011 - Πηγή: TVNea
Ένα έκτακτο ΤΗΛΕΚΟΤΡΟΛ θα δούμε σήμερα καθώς η μεγάλη πρεμιέρα του νέου πρωινού του Αμαρουσίου είναι γεγονός.
Θα ξεκινήσω με το πολύ μεγάλο ομολογούμενος studio. Ενά μοντέρνο studio με χρώμα που σου δίνει θετική ενέργεια. Η κάθε ενότητα σε ξεχωριστό χώρο ειδικά διαμορφωμένο.
Πρωινό ΑΝΤ1 Ενημέρωση με τον Γιώργος Παπαδάκη:Κλασική άξια ο Γιώργος Παπαδάκη όπου άνοιξε την εκπομπή εμφανώς χαρούμενος και κρατώντας μας συντρόφια μέχρι και τις
10.10 περίπου όπου και έδωσε πάσα στο Πρωινό ΑΝΤ1 Παρέα,δηλαδή στον Χρηστο Φερεντίνο και την Σίσσυ Χρηστίδου. Το νέο δίδυμο βγήκε λίγο αγχωμένα για την πρώτη καλημέρα όπου όμως στα αμέσως 5 λεπτά βρήκαν τον ρυθμό τους.
Πρωινό ΑΝΤ1 Παρέα:Πριν ξεκινήσει η ψυχαγωγική ζώνη του νέου πρωινού οι 2 παρουσιαστές μας παρουσίασαν τους νέους συνεργάτες τους.Πέταξε και μια σποντιτσα ο κ.Φερεντινος μετα τα ζώδια όταν πήγαν στην ενότητα του καιρού λέγοντα συγκεκριμένα πως αυτοί στο Πρωινό ΑΝΤ1 είναι και οι 3 στον καιρό μαζί με τον Τάσο Αρνιακό ενώ ο Λιαγκας τον λέει μόνος του.Δυνατό τον πάνελ με χιούμορ και διάθεση.
Όπως μάλιστα ... κάνε κλικ στο διαβάστε περισσοτερα για συνέχεια...



μας ενημέρωσαν τόσο ο κ Παπαδάκης όσο και ο Χρηστος - Σίσσυ σε περίπτωση επικαιρότητα θα παίρνει θέση και ο Παπαδάκης στο Πρωινό ΑΝΤ1 Παρέα .
Η πάσες τόσο στο Πρωινό ΑΝΤ1 Αστρολογία όσο και στο Πρωινό ΑΝΤ1 Μαγειρική έγινε μέσο της Σίσσυς Χρηστίδου και του Χρηστου Φερεντίνου αντίστοιχα.
Πολύ θετικό ξεκίνημα έκανε η Λίτσα Πατέρα με την ενότητα Πρωινό ΑΝΤ1 Αστρολογία, πολύ αγχωμένο ξεκίνημα έκανε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που πότε έχανε τα λόγια , πότε έβρισκε τον ρυθμό και πότε αγχωνόταν για τον χρόνο.Ίσος για πρεμιέρα θα έπρεπε να μείνει τελικα ο Φερεντίνος δίπλα της .
Τα σχόλια δικά σας.
Γ,.Π.


Keywords
Τυχαία Θέματα