Μεγάλος φωτογραφικός διαγωνισμός από το Νational Geographic!

10:41 22/11/2011 - Πηγή: TVNea
To ελληνοποιημένο National Geographic Channel που προβάλλεται αποκλειστικά από τη Nova, σας προσκαλεί να αποκαλύψετε τη ταυτότητά σας σε ένα διαγωνισμό που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για εσάς. Μοιραστείτε μαζί μας στο http://natgeotv.com/gr/photocontest τι σημαίνει
για εσάς η φράση ‘THIS IS WHO WE ARE’, τι σας εκφράζει απόλυτα ως προσωπικότητα και κερδίστε υπέροχα δώρα, από την QATAR AIRWAYS και τη SONY, για να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία του National Geographic.
To ‘THIS IS WHO WE ARE’ του National Geographic Channel, αποτελεί πηγή έμπνευσης και εκφράζει μια νέα στάση ζωής. Γίνετε κι εσείς πρωτοπόροι εξερευνητές και προβληματιστείτε για το κάθε τι που μπορεί να σας απασχολεί και δείξτε σε όλο τον κόσμο, ποίοι είστε πραγματικά, γιατί για εμάς είστε απλά μοναδικοί! Προμηθευτείτε την ειδική κίτρινη κορνίζα, σήμα κατατεθέν του National Geographic, από επιλεγμένα καταστήματα Forthnet, τοποθετήστε τη μπροστά στο σημείο που θέλετε να φωτογραφίσετε και κάντε κλικ! Τώρα η φωτογραφία σας μοιάζει με εξώφυλλο του περιοδικού National Geographic! Ανεβάζοντας τη φωτογραφία σας μέχρι τις...
7 Δεκεμβρίου 2011, μέσω της ιστοσελίδας του National Geographic Channel http://natgeotv.com/gr/photocontest ή μέσω της σελίδας του καναλιού στο facebook https://www.facebook.com/NGCGreece (σύμφωνα με τις προδιαγραφές που αναγράφονται στις οδηγίες), και θα έχετε τη δυνατότητα να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό ενώ παράλληλα οι φίλοι σας, έχουν την δυνατότητα να μοιραστούν τη φωτογραφία σας στο facebook και twitter!
Παγκοσμίου φήμης φωτογράφοι του National Geographic Channel στη Ουάσιγκτον θα επιλέξουν τη φωτογραφία που εκφράζει περισσότερο την νέα καμπάνια του καναλιού με τίτλο ‘THIS IS WHO WE ARE’.
Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα υπέροχο ταξίδι στις Σεϋχέλλες, με την παγκοσμίου φήμης και βραβευμένη με πέντε αστέρια QATAR AIRWAYS. Το ταξίδι συνοδεύεται με 6ήμερη διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο! http://www1.qatarairways.com/gr/gr/homepage.html.
Ο δεύτερος νικητής θα κερδίσει μια φωτογραφική μηχανή SONY SLT-A55: http://www.sony.gr/hub/dslr, ενώ το 3ο και 4ο έπαθλο είναι δύο φωτογραφικές μηχανές SONY CYBER-SHOT DSC-HX5: http://www.sony.gr/product/dsc-h-series, από τη SONY.
Πρόκειται για έναν υπέροχο διαγωνισμό που απευθύνεται σε όλους εσάς που θέλετε να εκφραστείτε δημιουργικά, για εσάς που ταυτίζεστε με την ταξιδιωτική περιπέτεια, για εσάς που θέλετε να ανακαλύψετε καινούργιους κόσμους, και φυσικά για τους λάτρεις της φωτογραφίας!
Keywords
Τυχαία Θέματα