Μετά τον τελικό... παραλία

17:30 12/6/2011 - Πηγή: TVNea
Ο Αργύρης Αγγέλου και ο Κώστας Μαρτάκης είναι και δηλώνουν πανέτοιμοι για τον μεγάλο τελικό του ''Dancing'' ενώ αμέσως μετά το μόνο που ονειρεύονται είναι μια παραλία για να χαλαρώσουν!
Ο Αργύρης Αγγέλου επισημαίνει : “Δεν το περίμενα ούτε για αστείο ότι θα έφτανα στον τελικό όταν μου είχε γίνει η πρόταση να συμμετάσχω στο παιχνίδι και τώρα είμαι δύο ημέρες πριν το φινάλε...Είμαι πολύ ευτυχισμένος αυτό που σκέπτομαι συνέχεια είναι να μπορούσα να βρω έναν τρόπο να ευχαριστήσω όλον αυτόν τον κόσμο που με κράτησε μέσα στο σόου όλο αυτό το διάστημα”.

Στο ίδιο μήκος κύματος
και με αισθήματα ευγενούς άμιλλας κινείται και ο Κώστας Μαρτάκης :”Νιώθω πολύ περήφανος και δεν νιώθω καθόλου ανταγωνιστικά με τον Αργύρη, αντίθετα είναι απο τα άτομα που ήρθα πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι.

Μόλις τελείωσε ο ημιτελικός μάλιστα δεν πήγαμε ο καθένας στη...γωνιά του αλλά αρχίσαμε να κάνουμε πλάκα και να κανονίζουμε που θα πάμε για μπάνιο μέσα στην εβδομάδα ώστε να ξεφύγουμε λίγο από τις πρόβες. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό : Εισέπραξα τόση πολλή αγάπη από τον κόσμο και έμαθα τόσα πράγματα πάνω στο χορό. Δεν είναι και λίγο".
ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΑΠΟΨΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ TVNEA!



Πηγή: tvzapping.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα