Μιχάλης Ασλάνης: σε 4 σελίδες εξηγεί τους λόγους του απονενοημένου διαβήματος....

18:00 28/8/2013 - Πηγή: TVNea
Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε στον κόσμο της showbiz η είδηση του θανάτου του Μιχάλη Ασλάνη! Ο επιτυχημένος σχεδιαστής μόδας βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι, λίγο πριν τις 3 σήμερα το μεσημέρι. Αν και οι πρώτες ενδείξεις περί αυτοκτονίας ήταν ακόμη αβάσιμες, τελικά επιβεβαιώνεται πως ο άτυχος άνδρας έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του.

Δίπλα στο άψυχο σώμα του δημοφιλούς σχεδιαστή, το οποίο πρώτη εντόπισε μία στενή συνεργάτιδά του, βρέθηκαν κουτιά από φάρμακα αλλά και 4 χειρόγραφες σελίδες γραμμένες στα ελληνικά
και στα γαλλικά, όπου ο ίδιος εξομολογείται τους λόγους της αυτοκτονίας του. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο επίμαχο αυτό έγγραφο ο αυτόχειρας αναφέρεται στο οικονομικό αδιέξοδο που αντιμετώπιζε πρόσφατα και το οποίο τον ανάγκασε να μεταναστεύσει στη μακρινή Βραζιλία, αλλά και στην άσχημη κατάσταση της χώρας τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Ο ίδιος ο άτυχος σχεδιαστής είχε δημοσιοποιήσει το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε εκφράζοντας ακόμα και ανησυχία για τη ζωή του καθώς οι δύο γυναίκες που είχε εμπιστευθεί για την διαχείριση των υποθέσεων τον είχαν «γδύσει». Είχαν φτάσει, μάλιστα, στο σημείο ακόμα και να τον πιέζουν μέσω δικηγόρων για να τις... αποζημιώσει.

Μιλώντας μάλιστα στην εφημερίδα "Espresso" δεν είχε κρύψει και τους φόβους του για τη ζωή του: «Ανησυχώ πλέον και για την ίδια μου τη ζωή, νομίζω ότι έχω μπλέξει, είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Εκκρεμούν πολλές υποθέσεις. Μιλάω με τους δικηγόρους μου για να δούμε τι θα κάνουμε και πώς θα βρεθεί μια λύση. Δίνω μεγάλο αγώνα. Αν κι έφυγαν μόνες τους, αφού πρώτα με "έγδυσαν", τώρα λαμβάνω περίεργα τηλεφωνήματα από τους δικηγόρους τους, γιατί μου ζητούν και αποζημίωση από πάνω. Οι... κυρίες πήραν μαζί τους και τρεις μοδίστρες τις οποίες είχα ξοφλήσει».
Keywords
Τυχαία Θέματα