Νανά Παλαιτσάκη: «η εποχή του εξτέ και της μπούκλας έχει περάσει»

12:21 20/7/2011 - Πηγή: TVNea
Για την κρίση που περνά η τηλεόραση αλλά και για τα υπέρογκα ποσά που κερδίζουν μερικοί τηλε-αστέρες, μίλησε η Νανά Παλαιτσάκη.
Κατά την άποψη της, «δεν γίνεται η Κριστίν Λαγκάρντ να παίρνει 31.000 ευρώ το μήνα και ένα άτομο που δουλεύει στην ελληνική ιδιωτική τηλεόραση να παίρνει 100.000 ευρώ».
Η δημοσιογράφος, θέλει να ελπίζει ότι στα media «η εποχή του exte, της μπούκλας και της τρέσας, έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Η τηλεόραση, πιστεύω ότι δεν είναι πια καθρέφτης με πληθωρικά μπούστα».

Τι την εξοργίζει στην tv;
 «οι
βλάκες και η κακή αισθητική» λέει στο «TV Έθνος». Αποκαλύπτει μάλιστα ότι μετάνιωσε που είπε για τρίτη χρονιά «ναι» στο μεσημεριανό:

«Ήταν μεγάλη φθορά για μένα. Ποια είμαι εγώ που θα κρίνω τις ζωές των άλλων;»


Το φετινό χειμώνα, την είδαμε στο πλευρό των «Καραμεροχαριτάτων». Τι αίσθηση της άφησε όμως αυτή η συνεργασία; «Ως Νανά πέρασα πολύ καλά… Μου φέρθηκαν άψογα. Από τον Σπύρο και τον Γιώργο, δεν έχω κανένα παράπονο».
Σχολιάζοντας την πτώση των ποσοστών τηλεθέασης της Ελένης Μενεγάκη, θεωρεί ότι «ο κόσμος βαρέθηκε. Νομίζω πως πια βαριέται και η ίδια η Ελένη. Ξέρεις τι θα γίνει στο κάθε λεπτό της εκπομπής, πριν καν το δεις».
Όσο για τη Φαίη και το Γιώργο; Κατά την άποψη της, την περσινή σεζόν τα πήγαν καλά γιατί «πάντα υπάρχει μια ρομαντική αίσθηση στους τηλεθεατές, να μάθουν πως ζει ένα ζευγάρι τη ζωή του και να νιώθουν κατά κάποιο τρόπο συμμέτοχοι στη ζωή τους».
tvεθνος


Keywords
Τυχαία Θέματα