Νάνσυ Αλεξιάδη: μιλά για τις φήμες και την "εξαφάνισή" της!

17:02 11/3/2013 - Πηγή: TVNea
Knock-Out έβγαλε η Νάνσυ Αλεξιάδη μία-μία τις φήμες που κυκλοφόρησαν το τελευταίο εξάμηνο και αφορούσαν στην υγεία και την προσωπική της ζωή. Η λαϊκή τραγουδίστρια, σε συνέντευξή της στη Δέσποινα Καμπούρη και την εφημερίδα "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ", αναφέρθηκε στους λόγους που "εξαφανίστηκε" από τα καλλιτεχνικά δρώμενα και απάντησε στα δημοσιεύματα που την ήθελαν είτε ανάπηρη, είτε μέσα στη χλιδή, είτε εγκυμονούσα!

ΦΗΜΗ ΝΟΥΜΕΡΟ 1: "Η Νάνσυ, έπειτα από σοβαρό τραυματισμό, είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι!"

ΝΑΝΣΥ:
"Μια μέρα που ήμουν στο σπίτι άνοιξα την τηλεόραση και είδα τον εαυτό μου με έναν τίτλο που έλεγε, “ Η Νάνσυ σε αναπηρικό καροτσάκι”. Είπα: “ Θεέ μου, δεν μπορεί να είναι αλήθεια αυτό που βλέπω! ” Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι δεν με πήρε κανείς να με ρωτήσει. Αυτό που συνέβη στην πραγματικότητα ήταν ότι το περασμένο καλοκαίρι είχα έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο πόδι κάνοντας θαλάσσια σπορ."

ΦΗΜΗ ΝΟΥΜΕΡΟ 2: "Η Νάνσυ εγκατέλειψε την Ελλάδα και ζει χλιδάτη ζωή στο εξωτερικό"

ΝΑΝΣΥ: "Όχι, δεν έφυγα ποτέ από την Ελλάδα, δεν παντρεύτηκα και δεν έζησα χλιδάτη ζωή. Ήμουν στο σπίτι μου στην Αθήνα, με την οικογένεια μου κι έκανα πλάκα στους φίλους μου λέγοντας τους: “Κοιτάξτε χλιδάτη ζωή που κάνω με τον γύψο στο πόδι” Υπέφερα ένα ολόκληρο καλοκαίρι!"

ΦΗΜΗ ΝΟΥΜΕΡΟ 3: "Η Νάνσυ όλους αυτούς τους μήνες έκρυψε την εγκυμοσύνη της"
Keywords
Τυχαία Θέματα