Νέα διευθύντρια HR στον ΑΝΤ1

15:46 8/2/2013 - Πηγή: TVNea
Η Βίκυ Μπουζούκη, ένα από τα πιο καταξιωμένα στελέχη στον χώρο του Human Resources, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικών Υπηρεσιών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Διαθέτει πολυετή και πολύπλευρη εμπειρία σε διάφορους κλάδους και βαθιά γνώση του αντικειμένου.
Έχει διαγράψει εξαιρετική πορεία ως Διευθυντικό Στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων με πολυπληθές ανθρώπινο δυναμικό. Μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού στη Grecotel
Α.Ε. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες, μεταξύ των οποίων: η Coca-Cola 3Ε Ελλάδας, η Shell, η S.C. Johnson&Son και ο Όμιλος Εταιρειών Γερμανός.
Με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων της Βίκυς Μπουζούκη, ο κ. Alexander Holland COO του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα, δήλωσε: "Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω στη διοικητική ομάδα του Ομίλου μας τη Βίκυ Μπουζούκη. Είμαι βέβαιος ότι με την πολυετή εμπειρία και τις εξαιρετικές της ικανότητες, θα συμβάλλει καθοριστικά στην υλοποίηση του οράματος και της στρατηγικής μας, ώστε ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ να γίνει ένας ακόμη καλύτερος εργασιακός χώρος".
Keywords
Αναζητήσεις
μπουζουκη hr, ant1 human recources
Τυχαία Θέματα