Ο Mέμος Μπεγνής στο Tvnea: "Περιμένω να κάνει ακόμα μεγαλύτερα νούμερα η σειρά"

18:09 13/2/2012 - Πηγή: TVNea
Ένας από τους αγαπημένους και πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, ο Μέμος Μπεγνής, μιλάει στο Tvnea και τον Αλέξανδρο Κούρτη για τα 30άρια του "Ελέυθερου" στην νέα μέρα προβολής, τον λόγο που δεν πρόκειται ποτέ να πάει στο Dancing ενώ εκφράζει και την άποψη του για τα τούρκικα σήριαλ και το ...Δέστε τους!

- Σε τι κατάσταση σε βρίσκω αυτή την περίοδο Μέμο; Πώς είσαι; Αρκετά ελεύθερος
γιατί δεν δουλεύω πάρα πολύ, η σειρά που βγήκε στον ΑΝΤ1 έχει γίνει εδώ και δύο χρόνια οπότε δεν κάνω γυρίσματα ούτε και θέατρο. Το μόνο που κάνω και μ'αρέσει πολύ είναι το μουσικό σχήμα "Κόντρα" του Π.Αμαραντίδη που έχουμε με πέντε ηθοποιούς όπου τελείωσε στην Αθήνα και ετοιμαζόμαστε σε λίγες μέρες να ανέβουμε στο Regency Casino της Θεσ/νίκης.

- Πες μου για αυτό το τρελό παρεάκι που είσαστε εκεί; Τα περνάμε τέλεια δεν το συζητώ γιατί εκτός από συνεργάτες είμαστε και φίλοι στη ζωή χρόνια με τα παιδιά! Αυτό αν θες είναι πολύ σημαντικό μιας και δεν χρειάστηκε να "δέσουμε" για την παράσταση αφού αυτό υπήρχε έτοιμο. Έτσι κάναμε ένα πρόγραμμα μουσικό, με κάποια επιπλέον κείμενα που σατιρίζουμε επικαιρότητα και παλιότερες σειρές μας, που είναι πολύ κεφάτο "κόντρα" στην κρίση της εποχής και στην κατάθλιψη που υπάρχει γύρω μας!

- Παράλληλα όπως είπες σε βλέπουμε και στο "Ελεύθερος και ωραίος", μια ρομαντική κομεντί που έμεινε στο συρτάρι για 2 χρόνια! Πώς θα μου χαρακτήριζες το timing που βγήκε η σειρά τώρα; Δεν ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος το timing Αλέξανδρε αλλά χαίρομαι που επιτέλους βγήκε γιατί να σου πω την αλήθεια δεν ξέραμε αν θα έβγαινε αυτή η σειρά όταν στη θέση της βγήκαν άλλες πολύ υποδεέστερες! Αυτό προφανώς έχει να κάνει με πράγματα που δεν γνωρίζουμε εμείς αλλά παραδόξως η σειρά είναι επίκαιρη. Μιλάει για την κρίση, για πολλές λαμογιές που κάνω εγώ και φυσικά για ένα ...ερωτικό τετράγωνο που πάντα "πουλάει"!

- Ενώ ακούω και διαβάζω θετικά σχόλια για την σειρά, τα νούμερα στα πρώτα τουλάχιστον επεισόδια ήταν αρκετά μέτρια. Γιατί νομίζεις ότι συνέβη αυτό;  Γιατί όταν συναγωνίζεσαι μια καθημερινή σειρά που κάποιος έχει συνηθίσει να την βλέπει από Δευτέρα εως Παρασκευή την ίδια ώρα, είναι δύσκολο να γυρίσει κανάλι και να δει μια εβδομαδιαία. Πόσο μάλλον όταν το συγκεκριμένο καθημερινό από την αρχή είναι πάρα πολύ επιτυχημένο.

- Τώρα όμως που η σειρά μεταφέρθηκε σε νέα μέρα και ώρα (βλέπε Τετάρτη στις 22:00) έσκισε με 30άρια!  Το περίμενα αυτό γιατί όταν η σειρά έπιανε μέτρια νούμερα την Παρασκευή, στην επανάληψη έπιανε 27-28%. Ήξερα πως σε άλλη ζώνη και χωρίς ένα καθημερινό σήριαλ απέναντι θα έκανε μεγαλύτερα νούμερα, πράγμα που αποδείχθηκε την Τετάρτη. Εγώ περιμένω και παραπάνω γιατί από Παρασκευή που παίχτηκε μέχρι Τετάρτη δεν υπήρξε ιδιαίτερη διαφήμιση και δεν το ήξερε όλος ο κόσμος ότι αλλάζει μέρα και ώρα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Είμαστε ευχαριστημένοι που πιάσαμε αυτά τα νούμερα.

- Το ενδεχόμενο που έχει ακουστεί κατά καιρούς ότι ίσως υπάρξει και 2ος κύκλος κατά πόσο ισχύει; κάν
Keywords
Τυχαία Θέματα