Ο Αnt1 Κύπρου παρουσίασε το νέο του πρόγραμμα

16:54 5/10/2012 - Πηγή: TVNea
...ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΕΙΡΕΣ ΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ.
Σε μία λαμπερή βραδιά, στην ολοκαίνουργια σκηνή, του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου, ο ΑΝΤΕΝΝΑ παρουσίασε χθες βράδυ σε εκλεκτούς συνεργάτες και καλεσμένους, το νέο τηλεοπτικό του πρόγραμμα για την σεζόν 2012-2013.
Το παρών, έδωσαν διαφημιστές και διαφημιζόμενοι, οικονομικοί και επιχειρηματικοί παράγοντες του τόπου, ηθοποιοί
και δημοσιογράφοι.
Την έναρξη της λαμπερής βραδιάς, σηματοδότησε η ερμηνεία κινηματογραφικών τραγουδιών στο πιάνο της διακεκριμένης μουσικού και παρουσιάστριας Ευγενίας Μανωλίδου.
Τους προσκεκλημένους, χαιρέτισαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΝΤΕΝΝΑ Λουκής Παπαφιλίππου και ο Διευθύνων Σύμβουλος του σταθμού, Στέλιος Μαλέκκος.
Η κορυφαία ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης, Κάτια Δανδουλάκη, αναφέρθηκε στη σχέση της με την μεγάλη οικογένεια του ΑΝΤΕΝΝΑ και τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του σταθμού, την τηλεοπτική μεταφορά του best seller της Λένας Μαντά, Βαλς με 12 Θεούς.
Την εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους ο διακεκριμένος ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος και ο Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤΕΝΝΑ Ελλάδος Γιάννης Λάτσιος.
Ο ΑΝΤΕΝΝΑ, τηρώντας πιστά το συμβόλαιο τιμής που έχει υπογράψει εδώ και μία εικοσαετία με τους πολίτες, για αδιάλειπτη και έγκυρη ενημέρωση, υπόσχεται και φέτος ένα αξιόπιστο Δελτίο Ειδήσεων και εκπομπές πολιτικού, οικονομικού και αθλητικού περιεχομένου.
Με τις τρείς νέες δραματικές κυπριακές σειρές «Νιώσε με», «Εκείνο το Καλοκαίρι» και «Βαλς Με Δώδεκα Θεούς», μεταφέρει στην μικρή οθόνη πρωτόγνωρα συναισθήματα και δυνατές συγκινήσεις για τον τηλεθεατή.
Στην κατηγορία prime series, προσφέρει και φέτος τις πλέον επιτυχημένες ξένες σειρές που αναμένεται να γίνουν η αγαπημένη συνήθεια της κυπριακής οικογένειας.
Με ποιοτικά αναβαθμισμένο τηλεοπτικό, ραδιοφωνικό και διαδικτυακό προϊόν και σεβασμό προς τον Κύπριο πολίτη, ο ΑΝΤΕΝΝΑ είναι πανέτοιμος να διανύσει ακόμα μία επιτυχημένη σεζόν.
Με τις καλύτερες των εντυπώσεων έφυγαν χθες, από την παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤΕΝΝΑ, διαφημιστές, διαφημιζόμενοι, εκπρόσωποι τύπου και συνεργάτες. Δείτε σχετικά:

http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα