Ο Μπράντον μιλά στο Γιώργο Σατσίδη!

18:33 18/6/2011 - Πηγή: TVNea
O 'θρυλικός' Μπράντον Γουόλς έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη,στο MTV.Ο 43χρονος Τζέισον Πρίστλει βρέθηκε στο Μόντε Κάρλο την προηγούμενη εβδομάδα και συναντήθηκε με τον Ελληνα δημοσιογράφο.
Ο Τζέισον Πρίστλεϊ σχολίασε τον θρίαμβο της σειράς που τον καθιέρωσε σε πολύ νεαρή ηλικία. « Ήταν μία πολύ προσεγμένη τηλεοπτική σειρά που έκανε μόδα τις νεανικές σειρές. Υπήρχε πολύ ένταση στα γυρίσματα, πολλές φήμες, αναποδιές, μίση και αγάπη. Με τον Λουκ Πέρι παραμένουμε πολύ καλοί φίλοι. Με τη Σάνον
Ντόχερτι δεν έχω μιλήσει από τη μέρα που τελείωσαν τα γυρίσματα! Η Τόρι Σπέλινγκ ήταν η ευνοούμενη για λόγους που όλοι γνωρίζετε» εξήγησε γελώντας ειρωνικά.
Όταν ο Γιώργος Σατσίδης τον ρώτησε αν μετά το «Μπέβερλι Χιλς» έκλεισαν οι πόρτες στα μεγάλα στούντιο, ο «Μπράντον» με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε:

«Ναι, πράγματι. Το Μπέβερλι Χιλς ήταν η ταφόπλακα για πολλά πράγματα».

Ο κινηματογράφος δεν ήθελε τον Τζέισον Πρίστλεϊ και η μεγάλη επιτυχία του σήριαλ δεν έφερε γρήγορα σπουδαία πρότζεκτ στην τηλεόραση.

«Χαίρομαι που τώρα το νέο μου σήριαλ “Call me Fitz” γνωρίζει τεράστια επιτυχία γιατί η αλήθεια είναι ότι πέρασα πολύ δύσκολα μετά το Μπέβερλι Χιλς» ομολόγησε ο ηθοποιός.Σάββατο στις 13.00,στην εκπομπή ''Μtv Take 20''.
Keywords
Τυχαία Θέματα