Ο "Εφιάλτης" ξαναχτυπά!

17:54 18/10/2012 - Πηγή: TVNea
Ισχυρότερος από ποτέ επέστρεψε στις οθόνες μας ο Έκτορας Μποτρίνι, ο οποίος είδε τον "Εφιάλτη στην κουζίνα!" να χτυπά υψηλότατες τηλεθεάσεις τα βράδια της Πέμπτης [την πρεμιέρα παρακολούθησαν 850.000 τηλεθεατές!]. Απόψε, ο βραβευμένος σεφ επισκέπτεται τη Λαμία!
Ο Έκτορας Μποτρίνι επισκέπτεται το εστιατόριο του «Καπετάνιου», όπως οίδιος ονομάζει τον ευατό του, Στέφανου, στις Ράχες Λαμίας.
Τον διακεκριμένο σεφ έχει καλέσει η σύζυγος του ιδιοκτήτη, η Σούλα, που δεναντέχει να
βλέπει την επιχείρησή της να αργοπεθαίνει εξαιτίας της άσχημηςσυμπεριφοράς του συζύγου της. Ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας του Στέφανου, δημιουργείπροβλήματα, γεγονός που το αντιλαμβάνονται όλοι εκτός φυσικά από τον ίδιο. Οίδιος θεωρεί πως η παρουσία του στο μαγαζί είναι σχολείο για όλους. Στηνκουζίνα και στο σέρβις, εργάζονται νέα παιδιά που αγαπάνε το εστιατόριο και τημαγειρική, αλλά αποδιοργανώνονται από τις οδηγίες του Στέφανου και τουςκανονισμούς που τους επιβάλλει. Όταν λείπει εκείνος, όλα δουλεύουν ρολόι στηνκουζίνα. Μια ολιγόλεπτη όμως εμφάνισή του μπορεί να προκαλέσει μεγάληαναστάτωση και ομηρικούς καυγάδες. Το σέρβις του μαγαζιού έχει αναλάβει ο ίδιοςο Στέφανος αλλά δεν εξυπηρετεί ποτέ μόνος του τους πελάτες, πάντα έχει μαζί τουγια να… μαθαίνει και τον πιστό του ακόλουθο, τον 22χρονο Κωστάκη. Ο Στέφανοςέχει εκρηκτική συμπεριφορά όχι μόνο απέναντι στο προσωπικό του, αλλά καιαπέναντι στους πελάτες του, αφού δεν «σηκώνει» παρατηρήσεις από κανέναν.
Ο Έκτορας Μποτρίνι έχει να φέρει εις πέρας μια δύσκολη αποστολή καθώς εκτόςαπό το μενού πρέπει να αλλάξει επειγόντως και τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη.
http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα