Ο Φοίβος παίζει καθοριστικό ρόλο στην καριέρα μου

08:01 19/9/2011 - Πηγή: TVNea
Για τον δημιουργό των μεγάλων επιτυχιών, τον Φοίβο, ο οποίος συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν» ο Θάνος Πετρέλης.
«Μεγάλο και καθοριστικό ρόλο παίζει ο Φοίβος, που τα γράφει. Από την αρχή της δισκογραφικής μου καριέρας είναι δίπλα μου. Σε αυτόν τα χρωστάω όλα. Είμαι τυχερός που τα τραγούδια μου είχαν πάντα μια ατάκα και ο κόσμος ταυτίζεται με αυτά».
Σχετικά με τη δημοσιότητα που έχει αποκτήσει, μέσω της δουλειάς του, και για τον τρόπο που την διαχειρίζεται, δήλωσε: «Είναι θέμα
χαρακτήρα. Δεν πιστεύω ότι κάποιος είναι χαμηλών τόνων και μόλις γίνει γνωστός λέει “θα τα κάνω όλα” και θα δημιουργήσω σκάνδαλα. Αυτός που έχει αυτήν την τάση, το κάνει από … πάντα. Θέλω ο κόσμος να εκτιμήσει την προσωπικότητά μου μέσω από τη δουλειά μου, και όχι να έρθει να με δει γιατί έκανα κάποια σκάνδαλο. Δεν με ενδιαφέρει αυτό»....

Όσο για το αν… καβάλησε το καλάμι από τότε που έγινε αναγνωρίσιμος, ο Θάνος απάντησε: «Δεν ξέρω αν είναι εύκολο ή δύσκολο. Και τον πιο “καβαλημένο” να ρωτήσεις δεν νομίζω ότι θα το παραδεχτεί. Εκτός αν του το έχουν πει οι γύρω του».
Keywords
Τυχαία Θέματα