Ο Φώτης επενδύει στην ...ομορφιά!

13:40 26/6/2011 - Πηγή: TVNea

Maquillazoo by Φώτης Σεργουλόπουλος. Ο παρουσιαστής πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς εδώ και λίγες ημέρες άνοιξε τις πόρτες του και λειτουργεί το ινστιτούτο ομορφιάς που δημιούργησε στην καρδιά της Αθήνας. Ο παρουσιαστής της εκπομπής του Star «Φώτης και Μαρία Live» δημιούργησε στο Σύνταγμα
το πρώτο make up beauty center για τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν όμορφες σε ελάχιστα λεπτά, χωρίς να τους κοστίσει μισή περιουσία.

Ο Φώτης, όπως είναι φυσικό, πηγαίνει συχνά στον χώρο, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που το παρών δίνει και η συμπαρουσιάστρια και φίλη του Μαρία Μπακοδήμου. Στο μαγαζί υπάρχουν make up artists με μεγάλη εμπειρία, που μπορούν να μεταμορφώσουν τη γυναίκα ανάλογα με το γούστο και την περίσταση. Ο παρουσιαστής -παρά την οικονομική κρίση- σκέφτηκε να πάρει το ρίσκο και να ανοίξει τη δική του επιχείρηση δεδομένου ότι στην τηλεόραση τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα πλέον. Επειτα από πολλή σκέψη αλλά και έρευνα, αποφάσισε να δημιουργήσει αυτό το κέντρο ομορφιάς, αφού -όπως έχει αναφέρει ο ίδιος σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του- ήταν κάτι το οποίο έλειπε.

Πρόκειται για ένα μαγαζί στο οποίο μπορεί να απευθυνθεί οποιαδήποτε γυναίκα όχι μόνο για να κάνει μακιγιάζ, αλλά και για να προμηθευτεί καλλυντικά σε πολύ προσιτές τιμές. Επίσημα εγκαίνια του μαγαζιού δεν έχουν γίνει ακόμη, αφού ο παρουσιαστής λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων στην τηλεόραση δεν έχει βρει τον χρόνο να διοργανώσει κάτι.

Πηγή: Espresso
Keywords
Τυχαία Θέματα