Ο ...κακός χαμός στο VOX!

13:27 7/11/2011 - Πηγή: TVNea
Ένα αμείωτης έντασης live party, στο οποίο ο νεανικός… παροξυσμός και ο φουλ λουλουδοπόλεμος δείχνουν ότι δεν χρειάζονται απαραίτητα μεγάλα ονόματα για δυνατά κέφια. Κομφετί, κόρνες, ντουντούκες, αφίσες κρεμασμένες στα κάγκελα και ιαχές φανατικού ενθουσιασμού από ένα ασυγκράτητο κοινό έτοιμο για… ντου. Όχι, δεν πήγαμε γήπεδο νυχτιάτικα. από το θεωρείο του αμφιθεατρικού και πολυεπίπεδου «Vox» είναι η σκηνή, που φέτος ποντάρει φουλ
στο λαϊκό και –όπως φαίνεται– καλά κάνει.

Το τρίο Καλίδης-Αργυρός-Καλλή έχει τέτοια απήχηση γιατί διαμορφώνει ένα πρόγραμμα που στηρίζεται στο feeling και στα «μεταξύ μας» γλέντια, οδηγώντας απλά κι εύκολα τον νεαρόκοσμο (που πρωτοστατεί) στην πίστα.

Θέλετε κι άλλα ενσταντανέ; Ήταν περασμένες τρεις και ο Πάνος Καλίδης… σε ρόλο τερματοφύλακα –πάλι το ποδοσφαιρικό μας βγήκε– προσπαθούσε να αποκρούσει τα (άπειρα) πανέρια λουλουδιών που τον «στοχοποιούσαν» χωρίς οίκτο! Έχοντας πλέον σταθερό κόσμο που τον ακολουθεί όπου κι αν πάει, ο νεαρός ερμηνευτής μεταδίδει αυθεντικό λαϊκό αίσθημα και αυτό είναι το δυνατό του χαρτί. Έτσι, σε κάποιες στιγμές του προγράμματος, τραγουδώντας γονατιστός, δεχόταν ταπεινά κι εκούσια τα γαρίφαλα που δημιουργούσαν τεράστιους λόφους γύρω του (ποια κρίση;), ενώ σε κάποιες άλλες έδινε πιο κεφάτο ρυθμό έχοντας δίπλα του μια κοπέλα που έπαιζε με κρουστά και… χαμόγελα. Ο so popular και next hot όνομα της νύχτας (να το θυμηθείτε!) Κωνσταντίνος Αργυρός μπορεί να έχει σκηνική παρουσία που μαγνητίζει το βλέμμα –εξ ου και το πολυπληθές γυναικείο fan club–, αλλά η φωνή του θέλει ακόμη κάτι λίγο για να «σκίσει» πραγματικά.

Η Στέλλα Καλλή, όμορφη και σέξι, αλλά ταυτόχρονα σοβαρή και μετρημένη, διαθέτει λαϊκή φωνή με βάθος κι επιρροές από Βίσση. δεν ήταν τυχαίο ότι επέλεξε και κάποιες μπαλάντες της ποπ τραγουδίστριας. Γέμισε την πίστα ζεσταίνοντας το κλίμα στην αρχή του προγράμματος κι έδωσε… ρέστα στο ντουέτο της με τον Αργυρό. Ο κόσμος –το είπαμε και παραπάνω– δίνει δυναμικό «παρών» και όσοι κάθονται στα ψηλά (στο άνω διάζωμα) απολαμβάνουν πανοραμικά το θέαμα αλλά και το προνόμιο της χαμηλότερης τιμής στην κατανάλωση. Καλοδεχούμενη κίνηση… νύχτες που είναι.

Vox Ιερά Οδός 16, 2103411000
O έμπειρος Πάνος Καλίδης συναντάει τον γόη Κωνσταντίνο Αργυρό και τη δροσερή Στέλλα Καλλή, σε ένα πρόγραμμα που «ξυπνάει» pure λαϊκές διαθέσεις και τρομερή όρεξη για λουλουδοπόλεμο. Επιλέξτε θεωρείο στο επάνω διάζωμα του αμφιθεατρικού μαγαζιού αν θέλετε να απολαύσετε θέαμα από ψηλά και χαμηλότερη τιμή στην κατανάλωση.

Πηγή: Athinorama.gr


Keywords
Τυχαία Θέματα