Ο νέος σκηνοθέτης της "μουρμούρας", Διονύσης Φερεντίνος, αποκαλύπτει....

11:01 5/10/2014 - Πηγή: TVNea
Αν και χωρισμένοι, ο Χάρης και η Βάσω παραμένουν ερωτευμένοι. Οπως και όλα τα ζευγάρια της «Μουρμούρας» που επιστρέφει ξανά τη Δευτέρα.

Φέτος οι ηθοποιοί έχουν δέσει ακόμη περισσότερο μεταξύ τους με αποτέλεσμα αυτό που συμβαίνει στο στούντιο να είναι κάτι μαγικό.

Οι ηθοποιοί πλέον αυτοσχεδιάζουν περισσότερο, υπάρχει μεγαλύτερη χημεία. «Αλήθεια, δεν μπορούμε να τους... μαζέψουμε από το να αυτοσχεδιάζουν, με αποτέλεσμα να βγαίνουν όλο και περισσότερα αστεία!

Ετσι, αυτό το κλισέ το περί καλής διάθεσης που βγαίνει και προς τα έξω ισχύει στη δική μας περίπτωση», αποκαλύπτει
ο σκηνοθέτης Διονύσης Φερεντίνος, ο οποίος θα αναλάβει εξ ολοκλήρου τη σειρά μετά την αποχώρηση του Αντώνη Αγγελόπουλου τον Δεκέμβρη λόγω των υποχρεώσεών του για την καινούργια σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη.

«Ολο αυτό το πράγμα δεν θα γινόταν χωρίς των Αντώνη, ο οποίος θα συνεχίσει να έχει την επίβλεψη», λέει ο νεαρός σκηνοθέτης, που δίνει τη δική του ματιά σε μια σειρά που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό.
Στο πρώτο επεισόδιο, η Βούλα και Μηνάς γυρίζουν από την Τουρκία όπου είχαν πάει για να δουν τα παιδιά, ο Χάρης προσπαθεί να ξανακερδίσει τη Βάσω ενώ ο Πάμπος (Σωτήρης Καλυβάτσης) και η Λένια (Ανδρή Θεοδότου) έχουν πάρει μυστηριωδώς τη θέση του Ηλία και της Μαρίνας! «Το πρώτο επεισόδιο βρίσκει όντως χωρισμένους τη Βάσω και τον Χάρη, αλλά αυτό δεν θα διαρκέσει και πολύ», μας λέει ο σκηνοθέτης.

Φέτος θα δούμε πάρα πολλούς guests σε ρόλους έκπληξη, καθώς το σενάριο αναπτύσσεται και οι ιστορίες γίνονται ακόμη πιο διασκεδαστικές και πιο αστείες», λέει ο Διονύσης Φερεντίνος, που υποστηρίζει πως η επιτυχία της σειράς οφείλεται στο ότι ο τηλεθεατής μπορεί να ταυτιστεί με τους ήρωες και τις καταστάσεις.

«Σε όλα αυτά τα 100 επεισόδια που έχουμε γυρίσει υπάρχει κάτι που έχει συμβεί στον καθένα μας. Μια αντίστοιχη φάση, μια ατάκα, μια σκηνή που έχει συμβεί σε ένα ελληνικό σπίτι».

ethnos.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα