Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ πρώτος στις προτιμήσεις των Βρετανών

10:10 12/4/2011 - Πηγή: TVNea
Οι περισσότεροι Βρετανοί θα προτιμούσαν η σειρά διαδοχής στον θρόνο να παρακάμψει τον πρίγκιπα Κάρολο και να επιτρέψει έτσι στον γιο του Ουίλιαμ να γίνει βασιλιάς, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση που έγινε γνωστή την Κυριακή 10 Απριλίου.
Τρεις εβδομάδες πριν από το γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, το 59% των Βρετανών απάντησαν ότι θέλουν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ να διαδεχτεί την γιαγιά
του, βασίλισσα Ελισάβετ, στον θρόνο, σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Panelbase.
Ο 28χρονος πρίγκιπας είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις γυναίκες, καθώς το 78% των γυναικών κάτω των 35 ετών απάντησαν ότι τον προτιμούν από τον πατέρα του.
Ενδεικτική είναι η μεταστροφή της κοινής γνώμης μέσα σε μικρό διάστημα καθώς πριν από έξι εβδομάδες, δημοσκόπηση της YouGov έδειξε ότι μόλις το 37% των βρετανών ήθελε ο Ουίλιαμ, ενώ το 45% ήθελε ο Κάρολος να διαδεχτεί την βασίλισσα Ελισάβετ.
Στο μεταξύ κορυφώνονται οι...
προετοιμασίες για τον γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίου.
Το ζευγάρι πραγματοποίησε και την τελευταία του δημόσια εμφάνιση πριν από τον πολυαναμενόμενο γάμο τους. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επισκέφθηκε το Darwen στο Lancashire της Βρετανίας έχοντας στο πλευρό του τη γοητευτική μέλλουσα σύζυγο του. Το ζεύγος επισκέφθηκε το σχολείο Darwen Aldridge Community Academy, για τα εγκαίνια του, ενώ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παρουσίασε και το βραβείο "Skill Force Prince's Award", με το οποίο θα τιμούνται νεαροί που συνεισφέρουν στην τοπική τους κοινότητα.
ant1online
Keywords
Τυχαία Θέματα