Ο Σαμαράς κάνει την τελευταία κίνηση ματ. Βρήκε το σχέδιο να ξεχαστούν όλα και να εκτοξευτεί η ΝΔ.

09:47 5/4/2014 - Πηγή: TVNea
Η αγωνία στο Μέγαρο Μαξίμου για πιθανά και νέα βίντεο δεν έχει κοπάσει, αφού πλέον η Χρυσή Αυγή σε μία απέλπιδα προσπάθεια να κρατηθεί ζωντανή υπονοεί πως έχει ακόμα και συνομιλίες του πρωθυπουργού με δικαστικό λειτουργό, ενώ έχουν ήδη εμπλέξει κι άλλους βουλευτές από τη Νέα Δημοκρατία, τον ΣΥΡΙΖΑ
και τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ωστόσο, η κυβέρνηση βλέποντας πως η υπόθεση του Τάκη Μπαλτάκου μονοπωλεί το ενδιαφέρον σε μία χρονική στιγμή που έχουν αρχίσει κάποια μικρά σημάδια αισιοδοξίας, αναμένεται να ξεκινήσει μία επικοινωνιακή αντεπίθεση και όχι μόνο.

Σε κορυφαίο κυβερνητικό επίπεδο, αποφασίστηκε πως πρέπει να επιταχύνουν την έξοδο της χώρας στις αγορές, με την ημερομηνία 7η Απριλίου να θεωρείται σημαδιακή ημέρα.

Δεν μένει μόνο σε αυτό, αλλά η κυβέρνηση έχει ήδη αποφασίσει να προχωρήσει με ταχύτατους ρυθμούς όλες τις απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις για το περίφημο σύμφωνο συμβίωσης και την ιθαγένεια, σε μία προσπάθεια τα φώτα της δημοσιότητας να μετατοπιστούν και σε θέματα εκτός Μπαλτάκου.

Ωστόσο, αυτό το θέμα καθημερινά τροφοδοτείται και με νέες εξελίξεις και ο θόρυβος δεν φαίνεται να κοπάζει. Η μητέρα των μαχών για αυτές τις αποκαλύψεις αναμένεται να γίνει στη Βουλή στην προ ημερησίως συζήτηση, η οποία ωστόσο δεν έχει καθοριστεί πότε ακριβώς θα γίνει. Εκεί όμως ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να "τελειώσει" το θέμα μία και καλή.

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει πλέον ξεκάθαρα στον πρωθυπουργό, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος σημείωσε πως δεν υπάρχει θέμα Μπαλτάκου, αλλά θέμα Σαμαρά, τον οποίο κάλεσε να δώσει εξηγήσεις.

newsit
Keywords
Τυχαία Θέματα