Οι Chef ακονίζουν τα... μαχαίρια τους και αυτή την εβδομάδα!

16:45 17/2/2013 - Πηγή: TVNea

Οιτηλεθεατές δεν χρειάζεται πια να ανησυχούν πια για το τι θα μαγειρεύουν κάθεμέρα!Ηκαθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ “Chef στον αέρα” καθημερινά μεανανεωμένη κουζίνα και την Ελένη Ψυχούλη ορεξάτη όσο ποτέ, με τους καλεσμένους της να παρουσιάζουν εύκολες, γρήγορες καιοικονομικές συνταγές από Δευτέρα έως καιΠαρασκευή στις 17.50.
Περισσότερες συνταγές, περισσότερεςγνώμες, περισσότερη νοστιμιά και δεκάδες ιδέες για την καθημερινή μαςμαγειρική.
Κάθεμέρα το τετράδιο συνταγών ανανεώνεται με τρεις ή και τέσσερις συνταγές πουγίνονται με προσιτά υλικά, απλές διαδικασίες και σίγουρη επιτυχία! Συνταγές
πουκαλύπτουν όλες τις ημέρες και ώρες, για καθημερινές αλλά και για πιο ειδικέςπεριστάσεις.

Tη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου μενού για φίλους από την Ελένη Ψυχούλη και τον Κώστα Δαγρυτζίκο!Πρώτο πιάτο: σούπα μπρόκολου με τη βοήθεια έτοιμης σούπας λαχανικών, κυρίωςπιάτο: μοσχάρι με καρότα και κάστανα και για επιδόρπιο αχλάδια με σπιτικήκαραμέλα! Ένα αρωματικό κονιάκ συμπληρώνει το χειμωνιάτικο δείπνο!
Την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου φιλοξενούνταισυνταγές για χοιρινό από δύο μερακλήδες Κρητικούς! Ο Νίκος Μακρυνάκης και ο Chef Μανώλης Παπουτσάκης μαγειρεύουν:χοιρινό με κουνουπίδι, χοιρινό με σάλτσα γιαουρτιού και την νεράτη μυζηθρόπιταόπως την φτιάχνουν οι παλιές νοικοκυρές!
Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στην κουζίνα του Chef στον αέρα φτιάχνουν συνταγές για ψωμί με τους Chef Ανδρέα Λαγό και Τάσο Μπίκο! Πρωτότυπες συνταγές για ψωμί μπύρας μεπάπρικα και μουστάρδα, ψωμί με σπανάκι, κρεμμύδι , κεφαλογραβιέρα και κόκκινοψωμί με πελτέ, βασιλικό με φέτα!
Την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου φτιάχνουνπλούσιες και πρωτότυπες σαλάτες: οΚαϊρης Δανιόλος και ο Chef του Φρέντυ Ντεμέτια μαγειρεύουν πράσινη σαλάταμε μελένια βινεγκρέτ και παγιάρ μοσχαρίσιο σε σαλάτα! Στην στήλη τωνμακαρονάδων φτιάχνουν ταλιατέλες με προσούτο, μανιτάρια και σάλτσα παρμεζάνας!
Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στο Chef στον αέρα μαγειρεύουνμε τσίπουρο και ούζο! Η Ελένη παρέα με τονChef Ανδρέα Λαγό και τον οινοποιό-αποσταγματοποιόΑνέστη Μπαμπατζιμόπουλο δοκιμάζουν τάρτα με ελληνικό σαλάμι, γεμιστάκαλαμαράκια φούρνου και αφράτους κολοκυθοκεφτέδες!

ΒΑΣΙΚΟΙΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ –ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ : Ελένη ΨυχούληΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης ΓαλανούληςΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: Ζένια Αναστασιάδου, Αρετή ΒαρδάκηΔ. ΦΩTOΓPAΦIAΣ : Γιώργος ΠαπανδρικόπουλοςΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Πάνος ΠαπαδόπουλοςΔ/ΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Ηλίας ΠέτσαςΠAPAΓΩΓH : PROSENGHISI- FILM AND VIDEO PRODUCTIONS Ltd.
Keywords
Αναζητήσεις
βουλγαρικο ψωμι σεφ στον αερα
Τυχαία Θέματα