Οι celebrities στην εβδομάδα μόδας του Βερολίνου

10:17 22/1/2012 - Πηγή: TVNea
Τα βλέμματα των celebrities συγκέντρωσε η επίδειξη μόδας του διάσημου οίκου Hugo, στο περιθώριο της εβδομάδας μόδας του Βερολίνου, που διεξάγεται στην γερμανική πρωτεύουσα μέχρι τις 21 Ιανουαρίου.Το show του δημοφιλούς οίκου παρακολούθησαν από τις πρώτες θέσεις οι διάσημοι ηθοποιοί Rupert Everett και Julianne Moore, οι οποίοι και περπάτησαν μαζί στο
κόκκινο χαλί πριν από το show.
Ακόμη, την επίδειξη μόδας παρακολούθησε ο τραγουδιστής των 30 Seconds To Mars Jared Leto, αλλά και τα μοντέλα Pixie Geldof, Georgia May Jagger, Eva Padberg, Franziska Knuppe.
Ο DJ Pierre Sarkozy, γιος του Nicolas Sarkozy παραβρέθηκε στο show του οίκου Laurel, μαζί με την τηλεοπτική παρουσιάστρια Judith Raakers. Η σχεδιάστρια μόδας Anja Gockel επιστράτευσε γνωστά μοντέλα για να παρουσιάσουν τις δημιουργίες της, στην επίδειξη της στην εβδομάδα μόδας του Βερολίνου. Το γνωστό μοντέλο Veruschka von Lehndorff, η Franziska Knuppe και η Rebecca Mir περπάτησαν στο catwalk με δημιουργίες της Gockel, η οποία στο τέλος του show ανέβηκε στην πασαρέλα για να χαιρετήσει το κοινό της.
Διαβάστε περισσότερα>>http://tvnea.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα