Οι εξελίξεις τρέχουν αυτή την εβδομάδα στο Βάλς με 12 Θεούς

18:01 16/3/2013 - Πηγή: TVNea
Απο αυτή την εβδομάδα η αγαπημένη σας σειρά κάθε απόγευμα στις 7μμ.
ΕΠ.35
Ο Κωστής ανακοινώνει στην Αντιγόνη πως νοίκιασε σπίτι, και γι’ αυτό διεκδικεί πια όλο τον χρόνο που δικαιούται με την κόρη του. Την ίδια στιγμή, η Νάσια, προσπαθεί να βρει τρόπο να πει στη Ναταλία την αλήθεια για τον «Πέτρο» και την πραγματική του ταυτότητα, χωρίς να την καταρρακώσει. Και καθώς ο Πρόεδρος εισχωρεί όλο και περισσότερο στον παράξενο κόσμο της Λίζας, με επιπτώσεις που κι ο ίδιος δεν φαντάζεται, η Ελπίδα ζητά από τον Λευτέρη να αναβάλλουν προς το παρόν το θέμα της απόκτησης παιδιού, προκαλώντας την έντονη
αντίδραση του. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα κάνει ξεκάθαρο στον πατέρα της πως θα πρέπει να σταματήσει να βλέπει την ερωμένη του, αλλιώς θα μιλήσει στη μητέρα της για όλα...

ΕΠ36
Η Νάσια βάζει ντετέκτιβ για να πάρει πληροφορίες για τον Νικήτα και τη ζωή του. Η Ελπίδα γυρίζει στο σπίτι και βλέπει τα πράγματα του Λευτέρη κι αναπολεί τις ευτυχισμένες στιγμές τους στεναχωρημένη. Ο Νίκος μαθαίνει στη Λίζα να οδηγεί και της λέει ότι υπάρχει κάτι μέσα της που την κάνει να φέρεται έτσι και πρέπει να το ανακαλύψουν. Η Μαρίνα με τη Ναταλία τρώνε γλυκό στο σπίτι της Ναταλίας, όταν μπαίνει ο Κωστής που τα βάζει με τη Ναταλία γιατί το χρώμα στο δωμάτιο της Σοφίας δε στέγνωσε. Αρχίζουν να μαλώνουν σα ζευγάρι μπροστά στην έκπληκτη Μαρίνα. Ο Δημήτρης πάει στο διαμέρισμα της Μίνας για να της πει να χωρίσουν, αλλά εκεί τον περιμένει μα έκπληξη, ενώ η Αντιγόνη προσπαθεί να βρει τρόπο να δεχτεί η Σοφία το Μηνά. Η παρέα βγαίνει έξω και οι τρεις προσπαθούν να καταλάβουν γιατί ο Λευτέρης έφυγε απ΄ το σπίτι της Ελπίδας, ενώ η Κλαίρη τηλεφωνεί στον Νικήτα και του λέει ότι, αν δεν πάει στο σπίτι της απόψε, θα τα πει όλα στη Μαρίνα για τη Ναταλία.

ΕΠ,37
Ο Νικήτας, ανυποψίαστος, πέφτει στην σατανική παγίδα που του έχει στήσει η Κλαίρη, ενώ την ίδια στιγμή, η ανακοπή καρδιάς που παθαίνει η Κατερίνα αναβάλλει προς το παρόν την αποκάλυψη του ένοχου μυστικού της Ελπίδας. Και καθώς η Νάσια περιμένει συγκινημένη να γιορτάσει για πρώτη φορά μαζί με τη Ναταλία τα γενέθλιά της, το ποτό αλλά και οι μνήμες της μέρας που βρέθηκε παρατημένη στο ίδρυμα, θα φέρουν τη Ναταλία πολύ πιο κοντά στον Κωστή. Ένα φιλί στο στόμα, θα ολοκληρώσει αυτό τους το πλησίασμα… Την ίδια στιγμή η Ελπίδα αγωνιά για τη ζωή της Κατερίνας και ο Νικήτας προσπαθεί απεγνωσμένα να κρύψει την αλήθεια από τη Μαρίνα, αγνοώντας πως ο κλοιός στενεύει γύρω του επικίνδυνα.

ΕΠ.38
Η Ναταλία αναρωτιέται, γιατί η μητέρα της, της έστειλε την κούκλα για τα γενέθλια της, ενώ έχουν τόσον καιρό να μιλήσουν. Όταν, όμως, η μητέρα της τηλεφωνεί για να της ευχηθεί, της λέει ότι δεν έστειλε αυτή την κούκλα. Στο μεταξύ, η Νάσια ετοιμάζει μια τούρτα για τη Ναταλία στο σπίτι της. Η Κατερίνα συνέρχεται, αλλά είναι στην εντατική κι η Ελπίδα είναι στο πλευρό της. Η Μαρίνα πάει στο νοσοκομείο και λέει στην Ελπίδα να πάρει τηλέφωνο το Λευτέρη και να του ζητήσει να γυρίσει στο σπίτι. Η Ναταλία πάει στα γραφεία της Πρόνοιας και ρωτάει να μάθει για την υπάλληλο που πήγε στο πατρικό της, χωρίς να ξέρει ότι πρόκειται για τη Νάσια. Ο Νίκος ρωτάει τη Λίζα γιατί του είπε ψέματα ότι δεν ξέρει να οδηγεί. Ο Κωστής λέει στην Αντιγόνη ότι θέλει να πάει η Σοφία σπίτι του το Σαββατοκύριακο, αλλά η Αντιγόνη διαφωνεί. Τελικά, συμφωνούν ν΄ αφήσουν τη Σοφία ν΄ αποφασίσει μόνη της τι θέλει να κάνει. Η Ναταλία πάει στη Νάσια και της λέει ότι την ψάχνει η αληθινή της μητέρα.

ΕΠ.39
Η Ναταλία αποκαλύπτει στην Νάσια τις υποψίες της ότι την αναζητεί η βιολογική της μητέρα. Η Νάσια αποφασίζει να αντιμετωπίσει ευθέως την Ναταλία και να της αποκαλύψει την αλήθεια. Η Αλίκη σοκάρεται βλέποντας στο κλαμπ την Μίνα αλλά αδυνατεί να συγκρουστεί μαζί της. Η Μαρίνα όμως παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και επιτίθεται. Η Αλίκη καταφεύγει και πάλι στο αλκοόλ. Καθώς όμως πίνει στο μπαρ, την προσεγγίζει ο Γιάννης ο οποίος την φλερτάρει. Ο Κωστής αγωνιά για την ολοκλήρωση του παιδικού δωματίου της Σοφίας καθώς πλησιάζει η ώρα που αυτή θα έρθει στο σπίτι του. Η Ευγενία υποψιάζεται ότι η σχέση του Νίκου με την Λίζα δεν είναι απλώς φιλική. Ο Νίκος αισθάνεται αμήχανα και αρνείται τις υπόνοιες της. Όταν όμως εμφανίζεται η Λίζα, αρχίζει κι αυτός να αμφιβάλει για τις προθέσεις της.
Keywords
Τυχαία Θέματα