Οι λόγοι που το "Sold out" δεν πήγε καλά-Τι διαφορετικό θα μπορούσε να κάνει ο Γιώργος Παπαδάκης το βράδυ?

11:45 15/4/2013 - Πηγή: TVNea
Το Σάββατο ο Γιώργος Παπαδάκης αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό βραδινό κοινό,αφού το Sold out
κόπηκε,λόγω των πολύ χαμηλών τηλεθεάσεων.

Πολύς ντόρος έγινε,για το αν φταίει ο Γιώργος Παπαδάκης ή το concept,το οποίο θύμισε παλιότερες εποχές,χωρίς όμως λάμψη της,αλλά και φυσικά έναν κορεσμό,αφού υπάρχουν τόσες εκπομπές με καλεσμένους,που πλέον δεν έχουν τίποτα καινούργιο να πουν.

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.Και θα παραθέσω τους λόγους που πιστεύω,ότι η εκπομπή δεν έτρεξε,όσο περίμεναν.

Αρχικά,το Πρωινό Μου,το
Fthistv,η Μενεγάκη,η Μελέτη,η Στεφανίδου,ο Θέμος,ο Κωστόπουλος,αλλά και πολλές εκπομπές σε μικρά κανάλια βασίζονται στους καλεσμένους και στη συνέντευξη.Πραγματικά το να υπάρχει άλλη μια τέτοια εκπομπή είναι άτοπο.

Επίσης,σε καμία εκπομπή δε βγάλαμε είδηση.Σπάνια να παίζαμε και εμείς μέσα από το tvnea δηλώσεις και πράγματα που έγιναν μέσα στην εκπομπή και είναι λογικό αφού ο Γιώργος Παπαδάκης γνωρίζει περιορισμένα πράγματα για το χώρο της showbiz και τι ακριβώς πουλάει και ενδιαφέρει το κοινό της.

Τέλος,σίγουρα οι τελευταίες εκπομπές προσπάθησαν να μιμηθούν τον Σπύρο Παπαδόπουλο στην Net,κάτι που είναι λάθος,αφού η αντιγραφή δεν βοήθησε ποτέ κανέναν.Ανάμεσα σε 2 εκπομπές,με το ίδιο περιεχόμενο,που η μία έχει εγκαθιδρυθεί το Σάββατο και η άλλη όχι επιλέγεις την πρώτη.

Τέλος,νομίζω,ότι θα ήταν πολύ καλύτερη λύση,ο Γιώργος Παπαδάκης να έκανε μια βραδινή εκπομπή,αλλά όχι με καλεσμένους από το lifestyle και το τραγούδι,αλλά από την πολιτική,δηλαδή να καλούσε κάθε εβδομάδα πολιτικά ξεχωριστά πρόσωπα(να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επικαιρότητα),που πηγαίνουν στην Έλλη Στάη λένε μεν πολλά,αλλά λόγω καναλιού τα νούμερα δεν είναι αυτά που πρέπει.

Τότε ο Γιώργος Παπαδάκης σίγουρα θα έκανε αυτό που ήξερε και τα νούμερα θα ήταν ψηλότερα.

tvmind
Keywords
Τυχαία Θέματα