Όνομα-βόμβα στη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης για την Κύπρο CyprusAID!

17:01 29/3/2013 - Πηγή: TVNea
Ακόμη ένα ηχηρό - ίσως το μεγαλύτερο! - όνομα έρχεται να προστεθεί στη λίστα των καλλιτεχνών που πρόκειται να συμμετάσχουν στη μεγαλύτερη συναυλία της Κύπρου τη Δευτέρα 1 Απριλίου! Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, δεκάδες Έλληνες και Κύπριοι καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία ολοήμερη(!) συναυλία, η οποία θα ξεκινήσει το πρωί της 1ης Απριλίου και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της ίδιας μέρας στη Λευκωσία!

Χθες ανακοινώθηκε πως και η Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ, Άννα
Βίσση, εκδήλωσε αμέσως το ενδιαφέρον της να συνδράμει στην τεράστια αυτή προσπάθεια στήριξης της πατρίδας της και θα εμφανιστεί επί σκηνής την ερχόμενη Δευτέρα! Όπως δήλωσε αποκλειστικά στο Down Town που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή, όταν έμαθε ότι γίνεται μια τέτοια προσπάθεια, επικοινώνησε η ίδια με τους διοργανωτές. «Στους καιρούς που ζούμε, πιστεύω πια μόνο στην αλληλεγγύη και την ανθρώπινη αγάπη», είπε χαρακτηριστικά.

Εκτός από την Άννα Βίσση, στη σκηνή θα εμφανιστούν επίσης οι: Λίνα Νικολακοπούλου, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Δήμητρα Γαλάνη, Χρήστος Θηβαίος, Δέσποινα Ολυμπίου, Ηρώ, Ευρυδίκη, Δημήτρης Κοργιαλάς, ενώ ενδιαφέρον συμμετοχής εκδήλωσε και ο Πασχάλης Τερζής.
Keywords
Τυχαία Θέματα