Ορέστης Τρίκας:Φουλ από επαγγελματικά σχέδια!

10:41 10/9/2011 - Πηγή: TVNea

Από το καλό,στο καλύτερο φαίνεται να πηγαίνουν τα επαγγελματικά σχέδια του νεαρού ηθοποιού,Ορέστη Τρίκα।

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την "Ζωή της άλλης", δέχεται προτάσεις για τηλεόραση,θέατρο και σινεμά। Όμως, ο ίδιος έχει οργανώσει με προσοχή και μεράκι τα σχέδια του για την φετινή χρονιά।

Ο Ορέστης Τρίκας μετά το ''Χωρίς Όρια'' (συμμετείχε στα πρώτα επεισόδια,μετά αποχώρησε για λόγους υγείας),μετά την "Ζωή της άλλης", ''έκλεισε'' έναν πιο μεγάλο ρόλο στα ''Κλεμμένα όνειρα'' του Δημήτρη Αρβανίτη।Στη νέα
καθημερινή σειρά του MEGA, θα υποδύεται τον ''Ρώσο'',τον κολλητό φίλο του ''Σταύρου'' (Κωνσταντίνος Λάγκος)।

Όσον αφορά το θέατρο,θα βρίσκεται στην σκηνή του ''Altera Pars'' με το κοινωνικό έργο ''Birdy'' που σκηνοθετεί ο Πέτρος Νάκος, ενώ λίγες ημέρες πριν κάνει πρεμιέρα στην Αθήνα,θα ταξιδέψει μέχρι την Σύρο μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές για χάρη ενός...Φεστιβάλ!

Αυτές τις μέρες ολοκληρώνει τα γυρίσματα του για την ταινία ''Μια νύχτα στην Αθήνα'',που βασίζεται σε ιδέα του Δημήτρη Αρβανίτη, ενώ λίγο μετά το Πάσχα κράταγε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία μικρού μήκους ''No Parking'' του Στάμου Τσάμη (ένας εκ των σκηνοθετών,των ''Βασιλιάδων'')। Η συγκεκριμένη ταινία κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ -Ταινιών Μικρού Μήκους- Δράμας στις 19 Σεπτεμβρίου που ξεκινά και το διαγωνιστικό μέρος, ενώ θα ταξιδέψει και στο...εξωτερικό!

Σκηνή από την ταινία μεγάλου μήκους ''Μια νύχτα στην Αθήνα''। Πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατάνε,επίσης,η Αθηνά Οικονομάκου,ο Δημήτρης Λιακόπουλος (θα είναι και αυτοί οι δύο στα ''Κλεμμένα Όνειρα''), ο Μάνος Παπαγιάννης,η Κάτια Δανδουλάκη,η Μαρία Γεωργιάδου,η Άννα Ανδριανού,η Κάτια Νικολαΐδου,η Ξιντάρα Ναντίν,ο Κωνσταντίνος Λάγκος και άλλοι...
Keywords
Τυχαία Θέματα