Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες...

16:34 7/11/2012 - Πηγή: TVNea
Τους λείψαμε, μας έλειψαν, μας αγαπούν και είμαστε όλη μία χαρούμενη οικογένεια... Κατά πόσο ισχύουν όλα αυτά, ας μην το σχολιάσουμε. Κάτι τέτοια και άλλα πολλά ακούστηκαν στη σημερινή πρεμιέρα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, όπου μπορεί το άγχος και το τρακ να περίσσευαν - όπως ομολόγησαν οι παρουσιαστές - σύντομα, όμως, το πανηγύρι ξαναζωντάνεψε!

Με το βλακώδες χιούμορ του Δημήτρη Ουγγαρέζου να κυριαρχεί και πάλι, το καυστικό χιούμορ της Σάσας Σταμάτη να μην αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και τον... large Γιώργο Λιάγκα η πρεμιέρα μας θύμισε ξανά τις... παλιές, καλές
ημέρες της εκπομπής. Θετικά στοιχεία στο "μπουλούκι" αυτό η αφέλεια της Φαίης και η χρηστικότητα του Άκη Πετρετζίκη. Στόχος - όπως ανέφερε και ο κύριος Λιάγκας - του "Πρωινού mas" είναι να μας ψυχαγωγήσει (ο Θεός κι η ψυχή μας και φέτος!) και να μας κάνει να ξεχάσουμε ό,τι μας προβληματίζει. Ίδια συνταγή, ίδια ατμόσφαιρα, ίδιο επίπεδο. Κι αν πρέπει πάση θυσία να δώσω έναν βαθμό και σε αυτή την πρεμιέρα, αυτός θα ήταν ένα χλιαρό 7.
http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα