Παναγιώτης Πετράκης: ''Το finale της Εδεμ, σαν μαχαίρι στο στομάχι μου''

12:41 19/8/2011 - Πηγή: TVNea
Εδώ και λίγες εβδομάδες, όπως έχει γίνει γνωστό, έχουν ολοκληρωθεί όλα τα γυρίσματα και για τα 45 νέα επεισόδια για τα ''Μυστικά της Εδέμ'' που θα δώσουν τον Οκτώβριο την πρεμιέρα του 4ου και τελευταίου μικρού κύκλου, που θα ολοκληρωθεί κοντά στα Χριστούγεννα. Έτσι, ο τηλεοπτικός μας Λουκάς Βενέτης, κατά κόσμον Παναγιώτης Πετράκης, μίλησε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή ''Πρωινό MEGA'', για το τέλος της αγαπημένης καθημερινής σειράς:
τις εξελίξεις και το πώς ο ίδιος αισθάνθηκε στο τελευταίο του γύρισμα. Συγκεκριμένα είπε: «Υπάρχουν ανατροπές στη ζωή του Λουκά. Προσπαθεί να μάθει γιατί του έχουν συμβεί όσα του έχουν συμβεί, γιατί του έχουν πει ψέματα για τη ζωή του και τους γονείς του και έχει μια τρελή διαμάχη με τον Ρούσσο, τον μέντορά του» Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν ''η παρέα της Φεγγαρόπετρας'' θα καταφέρει να παραμείνει ενωμένη, ο ηθοποιός απάντησε «Αυτός ήταν και ο αρχικός καμβάς της ιστορίας, οπότε, ναι. Και αυτή ήταν και η διαφορά νομίζω με ό,τι άλλο έχουμε δει μέχρι στιγμής στην τηλεόραση, ότι ο... κεντρικός άξονας της ιστορίας ήταν ο θεσμός της φιλίας και το πόσο σημαντική είναι αυτή στη ζωή μας».
Και όσον αφορά την συναισθηματική του κατάσταση τώρα που τελείωσε γι αυτόν και όλη την ομάδα η σειρά, ομολόγησε πως δεν έκλαψε καθόλου, κατάφερε να συγκρατηθεί αν και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο. Ένιωθε ''ένα μαχαίρι στο στομάχι'', μα πιστεύει οτι απ τον Οκτώβριο, θα καταλάβει πολυ περισσότερο το σημαντικό κενό που θα αφήσει σε αυτόν η σειρά, επειδή θα βλέπει όλα τα επεισόδια που γύριζε το καλοκαίρι ''στο γυαλί''. Τι να κάνουμε όμως που όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν;
Keywords
Τυχαία Θέματα