Πασχάλης Τερζής: η μεγάλη επιστροφή!

17:17 29/4/2013 - Πηγή: TVNea
O αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας, επιστρέφει στο τραγούδι! Σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε ότι δεν κάνει πλέον μεγαλεπήβολα σχέδια αλλά θέλει να κάνει πράγματα σεμνά για τον κόσμο που θέλει να τον ακούσει. Ο Πασχάλης Τερζής στην ίδια συνέντευξη στην Real, δηλώνει ότι επιστρέφει στο τραγούδι με κάποιες συναυλίες που ετοιμάζει για το καλοκαίρι.
Η περιοδεία του θα ξεκινήσει τον Ιούνιο από την Πάτρα και ακολουθούν η Καβάλα, τα Γιάννενα, η Καλαμάτα, η Κρήτη.

«Δεν έχω μεγαλεπήβολα σχέδια! Θέλω να κάνω κάτι σεμνό, με πολύ φθηνό εισιτήριο, ίσως το χαμηλότερο που έχει γίνει μέχρι σήμερα, γιατί ο κόσμος έχει πολλά προβλήματα. Πολλοί συνάνθρωπό μας πεινάνε. Θα δώσω κάποιες συναυλίες, ξεκινώντας στα μέσα Ιουνίου από την Πάτρα. Θα ακολουθήσουν η Καβάλα, τα Γιάννενα, η Καλαμάτα, η Κρήτη… Έχω κάποια ανησυχία και είναι φυσιολογικό. Είναι εύλογη ανησυχία. Ο κόσμος θέλει να βγω κι αυτό είναι το έναυσμα. Κι εμένα μου λείπει η αγάπη του. Έτσι, νιώθω πολύ όμορφα που θα βγω σε ανοιχτούς χώρους.» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Επίσης δηλώνει ότι πλέον αποφάσισε πως δεν θέλει να επιστέψει στην νυχτερινή ζωή όπως δούλευε παλιά.

«Εγώ ποτέ δεν ήθελα να φτάσω στην κορυφή, όχι γιατί δεν είμαι φιλόδοξος, αλλά γιατί φοβόμουν τον γκρεμό. Έτσι, πήραν την απόφαση να σταματήσω να δουλεύω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σνομπάρω τους χώρους στους οποίους εμφανίστηκα και τώρα είμαι κάποιος.»

Αυτή την περίοδο ο Πασχάλης Τερζής πέραν από τις προετοιμασίες για την περιοδεία, ετοιμάζει και τον νέο του δίσκο που αναμένουμε να κυκλοφορήσει σύντομα.
Keywords
Τυχαία Θέματα