Πενήντα-Πενήντα: Πότε ήρθε η ακύρωση?

17:36 25/10/2011 - Πηγή: TVNea
Όπως ενημερωθήκατε αναλυτικά από το tvnea, η γνωστή κωμική σειρά «50-50» δεν μπαίνει τελικά σε γύρισμα και αυτό παρά το γεγονός ότι η εταιρία παραγωγής είχε προγραμματίσει τα γυρίσματα και οι ηθοποιοί είχαν μπει ήδη σε προετοιμασία με πρόβες σεναρίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το Megaλο κανάλι προέβη σε διεξοδικές συζητήσεις με τους ανθρώπους της εταιρίας παραγωγής Άνωση την περασμένη εβδομάδα, σε μία προσπάθεια να μειωθεί αρχικά ο αριθμός των επεισοδίων και να μειωθούν ...
τα έξοδα παραγωγής. Ωστόσο οι συζητήσεις τελικά ναυάγησαν
για άγνωστους λόγους. Η εταιρία ενημέρωσε τελικά τους ανθρώπους της σειράς την Παρασκευή με πρώτους και καλύτερους τον Παύλο Χαϊκάλη, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Σάκη Μπουλά.
Ταυτόχρονα το κανάλι δεν έχει κλείσει οριστικά την πόρτα στην σειρά. Όπως αναφέρθηκε και στην εκπομπή «Ελένη» από τον Αλέξανδρο Μωρέλλα, το Mega πιθανότατα θα εντάξει το «Πενήντα –Πενήντα» στο πρόγραμμα της μεθεπόμενης τηλεοπτικής σεζόν με τα γυρίσματα να ξεκινούν τον φθινόπωρο του 2012 και η προβολή να μετατίθεται για την άνοιξη του 2013 ή και αργότερα. Τονίστηκε πάντως πως όλα αυτά είναι στα σχέδια του καναλιού και τίποτα σίγουρο.


Keywords
Τυχαία Θέματα