Πίσω στο σπίτι! Ίσως η μεγάλη επιτυχία της σεζόν....

11:56 20/9/2011 - Πηγή: TVNea
Η Ρέννα Ρίγγα, η σεναριογράφος των μεγάλων επιτυχειών, σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για τη νέα της δουλειά «Πρόκειται για μία σάτιρα οικογενειακών καταστάσεων με φόντο την... κρίση» λέει η σεναριογράφος Ρένα Ρίγγα για τη νέα σειρά «Πίσω στο σπίτι».
"Πρόκειται για μία καθαρόαιμη οικογενειακή κωμωδία, γιατί όπως λες κι εσύ, επιμένω... οικογενειακά. Πρόκειται για μία οικογενειακή κωμωδία σε καιρό... κρίσης", λέει η Ρένα Ρίγγα.
- Δηλαδή, ποιο θα είναι
το κεντρικό στόρι της σειράς;
-Βασικοί πρωταγωνιστές μας είναι ένα ζευγάρι μεσήλικων, το οποίο, αφού πάντρεψε τα δύο του παιδιά και το τρίτο το έστειλε για σπουδές στο εξωτερικό, αποφάσισε να ζήσει τη ζωή του από την αρχή, αλλά υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο. Η κρίση τούς χτυπά κι αυτούς και έτσι σιγά σιγά βλέπουν τα παιδιά τους να επιστρέφουν και πάλι στο σπίτι και κάποια από αυτά δε; Φέροντας μαζί και τα... εγγόνια τους. Ετσι, όπως καταλαβαίνεις, όχι μόνο δεν βλέπουν να τελειώνουν τα... βάσανά τους, αλλά όλο και θα αυξάνονται.
- Εμειναν τα όνειρά τους στη μέση;
-Εντελώς... Και, μάλιστα, ο πατέρας -και παππούς πια- προσπαθεί να σηκώσει στους ώμους του όλο το βάρος της νέας οικογένειας, πράγμα που τον αγχώνει απίστευτα.
- Η σειρά προγραμματίζεται να βγει τώρα στον αέρα, στο πρώτο μισό της σεζόν, έτσι δεν είναι;
-Ναι, πάμε για να κάνουμε πρεμιέρα τον Νοέμβριο, γι' αυτό και έχουν ξεκινήσει ήδη εδώ και περίπου έναν μήνα τα γυρίσματα.

Mε ένα κλικ, δδιαβάστε για τους χαρακτήρες της σειράς

"Ηλίας" - σύζυγος της "Κατερίνας" (Θοδωρής Αθερίδης): Νομίζει ότι είναι ένας ήρωας που έχει σώσει πολύ κόσμο από τις πυρκαγιές, αλλά στην πραγματικότητα έχει κατεβάσει περισσότερες γάτες από δέντρα και απεγκλωβίσει γέρους από ασανσέρ. Εχει τη μανία να τα καταφέρει να αποδεικνύει σε όλους ότι αυτός είναι ο... σωτήρας τους, όπως επίσης και η... κολόνα του σπιτιού, ενώ ταυτοχρόνως είναι εντελώς αυτό που λέμε... "όσα πάνε κι όσα έρθουν".

"Κατερίνα" - σύζυγος του "Ηλία" (Μαρία Καβογιάννη): Ονειρό της τα ταξίδια. Εχει άλμπουμ με φωτογραφίες από πρωτεύουσες και χαρακτηριστικές τοποθεσίες εξωτικών προορισμών, ακόμα και από την προσσελήνωση (αφού της έρχεται πολλές φορές να πάρει πύραυλο να φύγει) - κρυφό παρελθόν της το γκρουπάκι που τραγουδούσε στο σχολείο. Η "Κατερίνα" είναι μία γυναίκα σύγχρονη, που διψάει για ζωή και η οποία σηκώνει στους ώμους της το βάρος όλης της οικογένειας, μιας και είπαμε πως ο "Ηλίας" είναι... αλλού ντ' αλλού!

"Δημήτρης" - ο μεγάλος γιος της οικογένειας (Αποστόλης Τότσικας): Μικρός θαύμαζε τον... ήρωα -έτσι πίστευε το παιδί- πατέρα του. Η εποχή που του αρέσει; Ο Μεσαίωνας, μαζί με τους ιππότες, γι' αυτό και στον τοίχο έχει σπαθιά. Αγαπημένος ήρωάς του ήταν ο Spiderman. Πιστεύει ότι ο άντρας είναι αρχηγός του σπιτιού... μόνο που με την ανεργία δεν μπορεί να το υποστηρίξει κι ας έχει πτυχίο οικονομολόγου!

"Αννα" - η σύζυγος του "Δημήτρη" (Αννα Μενενάκου): Κατάγεται από την Κρήτη και μάλιστα ο μπαμπάς της την καλόμ
Keywords
Τυχαία Θέματα