Ποια δημοσιογράφος είναι το νέο μέλος του ¨Πρωινό Μου¨?

20:15 12/12/2013 - Πηγή: TVNea
Μεγαλώνει και ανανεώνεται η παρέα του Πρωινού mou; Σύμφωνα με πληροφορίες του
Peoplegreece.com ο Πέτρος Κωστόπουλος και η παρέα του θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα τους με ένα πρόσωπο λαμπερό, με στυλ, άποψη και λόγο κοφτερό. Ένα «δικό τους» πρόσωπο που έκανε το ντεμπούτο του στην εκπομπή την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και όπως φαίνεται τους πήγε πολύ. Ο λόγος για την Χριστίνα Πολίτη. Στη χθεσινή εκπομπή, μάλιστα, η πρώτη προσέγγιση για την προσθήκη της δημοσιογράφου έγινε on air ενώ όταν
το Πρωινό mou τελείωσε η πρόταση έγινε και επισήμως, από τους παρουσιαστές.

Η Χριστίνα Πολίτη έδωσε τη δική της απάντηση«Όπως έγραψα και στο Cosmopoliti.com χθες πέρασα πραγματικά υπέροχα. Οι περισσότεροι στην εκπομπή είναι φίλοι μου και έχουμε χημεία οπότε μια τέτοια τηλεοπτική συνεύρεση, νομίζω, μόνο θετικά αποτελέσματα θα είχε. Όπως έχει δείξει η πορεία οι αληθινές και ανεπιτήδευτες παρέες «πουλάνε» στην τηλεόραση. Ο Πέτρος με “ζήτησε” στον αέρα αλλά επειδή ζούμε περίεργους καιρούς καλό είναι να αναμένουμε», είπε η Χριστίνα στο Peoplegreece.com. Και από πότε θα τη βλέπουμε στο Πρωινό mou; Η συνέχεια στις οθόνες μας.

Δείτε επίσης τι έγραψε η Χριστίνα Πολίτη στο προσωπικό της site μετά το τέλος του Πρωινό mou.

«Τον Πέτρο και τη Τζένη τους γνωρίζω και κάνουμε τόσα χρόνια παρέα που είμαστε πια σαν οικογένεια. Ο Άρης Καβατζίκης είναι από τους καλύτερούς μου φίλους. Παράλληλα επαγγελματικά έχω συνεργαστεί και με τους τρεις – με Πέτρο έχουμε φάει ψωμί και αλάτι – άψογα. Σήμερα πήγα στο Πρωινό τους και ένιωσα σαν το σπίτι μου. Δηλαδή πρώτη φορά ξέχασα τελείως την κάμερα. Αυτό που βίωσα στην συγκεκριμένη εκπομπή ήταν μία όαση άνεσης και πραγματικής φιλοξενίας. Κανείς από τους παραπάνω δεν έχει καμία ανάγκη αν τιτιβίζει για να αποδείξει πως υπάρχει σαν τηλεοπτική προσωπικότητα. Επίσης πέτυχα πάλι σκυλάκια.

Ευτυχώς δεν έφυγα με ένα όπως πέρυσι που πήρα τον Τόνι που βγήκε παγκ τζόρας και έχει διαλύσει το σπίτι και αναστατώσει τη γειτονιά. Επίσης έφυγα με δύο on air προτάσεις. Χημεία.. ανίκατε μάχαν. Χάρηκα πάρα πολύ που είδα όλους τους συνεργάτες ειδικά τον Άκη Πετρετζίκη, τη Βίκυ Παγιατάκη (Παγιάτω όπως την είπε ο μέγας ατακαδόρος Δημήτρης Ουγγαρέζος) και το Γιάννη Μιχαηλίδη – που ανεβάζει τα πιο σεξουλιάρικα instagram. Φύγαμε με συνταγή τέλειας γέμισης που θα κάνουμε όλοι μαζί παρέα στο Πήλιο και ευτυχώς χωρίς σκύλο.»

Αφήστε τη Χριστίνα Πολίτη να σας ξεναγήσει στο δικό της κόσμο και δείτε πλούσιο φωτογρ
Keywords
Τυχαία Θέματα