Που θα μας ταξιδέψει απόψε το TRAVEL GUIDE;

09:01 9/4/2016 - Πηγή: TVNea
Αυτό το Σάββατο το ταξίδι του TRAVEL GUIDE συνεχίζεται στη χώρα των λιμνών και των Άλπεων, την κοσμοπολίτικη Ελβετία που θεωρείται μία από τις ομορφότερες χώρες του κόσμου. Με αφετηρία τη Ζυρίχη και ισορροπώντας ανάμεσα στον πολιτισμό και τον υλισμό, το αστικό τοπίο με τη φύση, τους τραπεζικούς λογαριασμούς με τα κομματάκια σοκολάτας, ο Θάνος Παπαδημητρίου μας ξεναγεί στην ομορφότερη πλευρά της Ελβετίας. Από τους καταρράκτες του Ρήνου μέχρι την πρωτεύουσα Βέρνη.
Από το τουριστικό θέρετρο Σαίντ Μόριτζ μέχρι τη παραλίμνια Λουκέρνη και αλλού.

Κι εκεί που όλοι νομίζουν ότι το ταξίδι τελειώνει, ξαναρχίζει ταξιδεύοντας ακόμη βορειότερα και συγκεκριμένα στη χώρα των φιόρδ και του βόρειου σέλαος, τη Νορβηγία. Για 1η φορά στην ελληνική τηλεόραση παρακολουθούμε το πρωτότυπο φεστιβάλ πάγου με μουσικά όργανα φτιαγμένα από...πάγο! Ο τηλεοπτικός μας ξεναγός μπαίνει μέσα στο εργαστήριο παρασκευής των "παγόφωνων" αλλά και σαλπάρει με τα περίφημα νορβηγικά πλοία για κρουαζιέρα στα φιόρδ της Νορβηγίας καταγράφοντας εικόνες που θα μας μείνουν αξέχαστες.

Γι'αυτό μην ξεχαστείτε το TRAVEL GUIDE άλλαξε μέρα. Ραντεβού με το ταξίδι του Ε αυτό το Σάββατο 9 Απριλίου στη 1 τη νύχτα.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα