"Πρώτη γραμμή" σε πλήρη "σύνθεση" από 5 Σεπτεμβρίου

14:25 4/9/2011 - Πηγή: TVNea
Σε πλήρη «σύνθεση» η πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου αφού επιστρέφει και ο Δημήτρης Οικονόμου όπου μαζί με το Βασίλη Λυριτζή καθημερινά από τις 6.00 έως και τις 10.00 το πρωί παρουσιάζουν την «Πρώτη γραμμή».
Η «Πρώτη Γραμμή» με αμεσότητα, εγκυρότητα, πλουραλισμό χωρίς κραυγές και προσπάθεια εντυπωσιασμού θα συνεχίσει να ενημερώνει τους πολίτες για τα όσα συμβαίνουν - μικρά και μεγάλα - στην πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία και βέβαια τον αθλητισμό.
«Ξεκινά μία τηλεοπτική χρονιά δύσκολη δημοσιογραφικά όχι μόνο γιατί είναι μπροστά μας σημαντικά
και πολύπλοκα θέματα και αλλαγές τόσο στην Ελλάδα , όσο και διεθνώς αλλά και γιατί όλο αυτό καλούνται να τον βγάλουν σε πέρας οι δημοσιογράφοι μέσα σ ένα περιβάλλον κρίσης που πλήττει και τα ΜΜΕ, αλλά και σε μεγάλο βαθμό απαξίωσης τους στη συνείδηση των πολιτών.
Επομένως χρειάζεται και πρόσθετη προσπάθεια για την πλήρη, πλουραλιστική και ολοκληρωμένη ενημέρωση των πολιτών. Άλλωστε μία ενημερωτική εκπομπή όπως η «Πρώτη γραμμή» πρέπει να έχει στραμμένες τις κεραίες της στα θέματα που απασχολούν την κοινωνία και τους πολίτες, να ενημερώνει για τα όσα συμβαίνουν παρουσιάζοντας το σύνολο των πληροφοριών και των απόψεων...» υποστηρίζουν για τη νέα τηλεοπτική χρονιά....

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ο πολίτης πριν ξεκινήσει την ημέρα. Από τις 6.00 μέχρι και τις 10.00 οι δύο δημοσιογράφοι θα δίνουν με το δικό τους χαρακτηριστικό τρόπο όλη την ειδησεογραφία της ημέρας.

«Πρώτη γραμμή» με το Βασίλη Λυριτζή και το Δημήτρη Οικονόμου καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 6.00 έως και τη 10.00 το πρωί.
Keywords
Τυχαία Θέματα