Ρουβάς-Ζυγούλη:Τι δήλωσαν έξω από το μαιευτήριο?

17:46 20/10/2011 - Πηγή: TVNea
 Με το νεογέννητο γιο τους,επέστρεψαν στο σπίτι τους το πρωί της Πέμπτης, ο Σάκης Ρουβάς και η σύντροφός του Κάτια Ζυγούλη, αφού πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο. Οι ευτυχείς γονείς μίλησαν στις κάμερες που τους περίμεναν από νωρίς. Ο ενθουσιασμός των δημοσιογράφων ήταν μάλιστα τόσο έντονος που ο Σάκης αναγκάστηκε να τους κάνει δύο φορές παρατήρηση ώστε να μην ξυπνήσουν το μωρό!
Η Κάτια Ζυγούλη ήταν εκείνη που κρατούσε τον νεογέννητο γιο της στην αγκαλιά. Η κόρη τους Αναστασία δεν ήταν μαζί τους: «Είναι σπίτι και ανυπομονώ να δω τις αντιδράσεις της» είπε ο Σάκης Ρουβάς.  Σε ποιον όμως μοιάζει
το μωρό; «Τα μωρά αλλάζουν κάθε μέρα σε αυτή την ηλικία» επανέλαβε ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, ενώ η σύντροφός του είπε: «Εμένα μου μοιάζει με την Αναστασία» και συμπλήρωσε πως την πρώτη μέρα στο σπίτι θα την αφιερώσει στην πρωτότοκη κόρη της. Τι είπαν όμως στην κόρη τους για το μωρό που θα φέρουν στο σπίτι; «Ότι η μαμά πάει να
φέρει το μωρό, το αδερφάκι σου, στο οποίο θα πρέπει του δείξεις το σπίτι και να του δείξεις το δωμάτιό του που θα μένει».

Το δωμάτιο του μωρού δεν είναι ακόμα έτοιμο, όπως αποκάλυψε η Κάτια Ζυγούλη: «Αλλά είναι στα σκαριά. Θα είναι ένα κλασσικό γαλάζιο, ήρεμο». Όσον αφορά τα πρώτα λόγια που αντάλλαξαν οι δυο τη στιγμή που γεννήθηκε ο γιος τους, το 33χρονο μοντέλο είπε γελώντας: «Παρ’ τον, γιατί εγώ τώρα θέλω να κοιμηθώ. Ευχαριστώ!».
Ο 39χρονος Έλληνας σταρ ευχαρίστησε όλους για την υποστήριξή τους και τις ευχές που έχει δεχθεί όλες αυτές τις μέρες: «Επειδή είχα το χρόνο να παρακολουθήσω τις εκπομπές σας, ήσασταν όλοι πάρα πολύ τρυφεροί και γλυκείς. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τον τρόπο που το παρουσιάζατε. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω το “Λητώ” και τον κύριο Δουράτσο που μας φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Και όλο το προσωπικό του μαιευτηρίου. Μας έκαναν και αισθανθήκαμε πως είμαστε στο σπίτι μας, πραγματικά. Από την ώρα που μπήκε η Κάτια στην αίθουσα τοκετού μέχρι και σήμερα που φεύγουμε. Και όλους εσάς να είστε όλοι καλά». «Πήγαν όλα όπως ήταν θέλημα Θεού να πάνε» είπε από τη μεριά της η Κάτια Ζυγούλη.

Το ζευγάρι ακόμα δεν έχει αποφασίσει το όνομα που θα δώσει στο γιο του, ούτε όμως και ποιος θα είναι νονός του: «Το μόνο που θέλουμε τώρα είναι να πάμε σπίτι να ηρεμήσουμε και να ησυχάσουμε». Τέλος, ρωτήθηκε για το πώς αντέδρασε η μικρή Αναστασία όταν έμαθε πως θα αποκτήσει αδερφάκι: «Είδε τη μαμά να φουσκώνει η κοιλίτσα της. Αλλά είναι πολύ μικρή ακόμα για να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συμβαίνει. Θα δούμε τις επόμενες εβδομάδες, γιατί για τα παιδιά είναι λίγο σοκ».


Keywords
Τυχαία Θέματα